Zoli Toth face un webinar gratuit despre Eurovision

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu musiu Zoli Toth m-am intersectat de multe ori până acum. Și, deși cumva ariile noastre de interes nu se pupă decisiv (dar se complementează masiv :D), mi-a plăcut de el pentru că 1. este dintr-o bucată 2. știe foarte bine industria muzicală și aflu lucruri interesante de fiecare dată când povestim. Așa, ca idee, aveți mai jos emisiunea pe care am făcut-o cu el. Cu promisiunea că lucrăm acum la montajul interviurilor (inclusiv cu Zoli) pe care le-am făcut la #ChivasSoundofBusiness, foarte mișto cele mai multe dintre ele.

Zoli are experiență și pe zona de Eurovision

De aceea face și isprava despre care vă raportez mai jos. Așa, ca punere în context, mi-a plăcut ce mi-a spus legat de faptul că multă lume contestă calitatea pieselor care au intrat în semifinala competiției pe România (apropo, semifinalele au loc în Baia Mare, pe 4 și pe 6 martie): ”când într-o parcare ai numai Logan, de unde să poți alege un Ferrari?” :D Cam pe înțelesul tuturor zic.

La 11 ani după ce ajungea pe poziția a treia a clasamentului internațional Eurovision, împreună cu Sistem și Luminița Anghel, Zoli TOTH face parte din juriul care realizează selecția națională Eurovision.

Anunțarea membrilor juriului de către TVR a adus numeroase mesaje, în special conținând întrebări, pe pagina de Facebook a artistului. Cunoscând acest concurs din trei perspective – ca public, participant și jurat -, Zoli dorește să încerce să răspundă cât mai multor întrebări.

Zoli TOTH propune o întâlnire online despre Eurovision

Cu toți cei care au întrebări sau pur și simplu doresc să discute cu el despre competiție. Întâlnirea va avea loc marți, 23 februarie, între orele 19.00 și 20.00. Zoli va fi online streaming și va răspunde celor care vor comenta sub playerul video.

#ZoliTOTHlive„Știu ce frământări și ce pasiuni naște acest concurs. Știu cum e să îți dorești să fii tu acela care va pleca să susțină România sau cum e să fii convins că doar o anumită melodie, un anumit artist poate să te reprezinte. Am să vă arăt și o privire din culise, am să vă povestesc și despre celelalte frământări, cele ale juraților, care încearcă să ia cea mai bună decizie. Cred că înțelegând cât mai bine mecanismele acestui concurs, România are șanse să se claseze cât mai bine în clasamentul internațional. Și mai cred că Eurovision este un prilej de bucurie, că putem să savurăm concursul, piesele, fără supărare sau încrâncenare.” – explică Zoli TOTH.

Inițiativa îi aparține artistului, nevând legătură cu nicio altă entitate sau instituție.

Zoli TOTH a susţinut, alături de trupa Sistem, peste o mie de concerte în ţară şi în străinătate; a lansat patru albume, iar 11 single-uri au devenit Number One în topurile din România. În postura de solist, alături de orchestre renumite, a fost prezent pe scena ultimelor trei ediţii ale Festivalului George Enescu; a cântat sub bagheta dirijorilor Radu Popa, Tiberiu Soare şi Horia Andreescu. În 2014 a fondat Zoli TOTH Project, o trupă fusion, care îmbină genul clasic cu pop, rock sau electro, unică în lume prin formula de concert (marimba, vibrafon, diferite percuții, vioară, violoncel). Zoli TOTH este implicat în diverse acțiuni ecologice și umanitare.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)