Susține MagiCamp, tabăra copiilor bolnavi de cancer

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru cine nu știe, MagiCamp este o tabără dedicată copiilor bolnavi de cancer, iar dacă vreți să ajuți cât mai mulți micuți bolnavi să meargă gratuit în tabără, una dintre modalități le găsiți aici.

Și dacă vă întrebați ce legătură are un sportiv cu MagiCamp, e bine de știut că  Vlad Pop (pe care l-ați văzut în ipostaza de fundraiser în link) a ales să participe la Vlădeasa X- Trail ca susținător al cauzei MagiCamp.

Dacă vreți și voi să susțineți această cauză, ajutați-l pe Vlad Pop cu o donație sau alegeți să donați 20% din impozitul pe profit către MagiCamp.

magiCamp

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Susține MagiCamp, tabăra copiilor bolnavi de cancer”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)