Eduard Căsăneanu campion olimpic! Este frateeee!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu credeam! Așa cum nu au crezut nici mulți din cei implicați în lumea hocheiului. Eduard Căsăneanu, un copil de la CSS Miercurea Ciuc, pregătit de Elekeș Levente, a devenit campion olimpic de tineret, la Lillehammer, în Norvegia.

Este o performanță, dacă îmi dați voie, comparabilă cu cea a medaliei olimpice la seniori, un bronz obținut la bob, în 1968.

Ce înseamnă competiția de abilități hocheistice

eduard. casaneanu.hochei.podium.800Eduard s-a calificat cu al doilea punctaj în finală. Competiția de abilități hocheistice înseamnă așa: sunt 6 probe (tur de pistă, precizia șutului, patinaj, rapiditatea șutului, precizia paselor și controlul pucului).

Se face un tablou de 8, iar copiii concurează câte doi. Cine câștigă duelul merge mai departe. Se acordă 4 puncte pentru câștigătorul probei, 3 la finalist, două la semifinaliști și câte unul la cei eliminați în primul tur.

Apoi se cumulează punctele. Eduard Căsăneanu a ieșit, în ordinea din paranteză, pe locurile 2,3,7,1,7, respectiv 2.

La ultima probă, controlul pucului, a plecat din postură de lider și și-a permis să piardă finala, acumulând un total de 14 puncte.

Extraordinar! Avem un campion olimpic.

Extraordinar este și faptul că designul medaliilor de la Lillehammer este creat de un român, Flavius Borzo, care a câștigat concursul de specialitate.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)