Dragi copii și mămici, Dino de la Danonino vă trimite la ZOO în Viena

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu-mi spuneți că nu vă place de Dino, simpaticul personaj Danonino care le pregătește celor mici surprize și bucurii, că nu vă cred. Și la ce credeți că s-a gândit, Dino, poznașul de el, de această dată? Să îi învețe pe micuți mai multe despre lumea animalelor printr-un puzzle holografic format din magneți pentru frigider.

Și pentru că Dino nu poate să stea locului nici măcar o clipă (exact ca micuțul dumneavoastă), a pregătit și aplicația „Aventurile lui Dino” pe pagina lui de Facebook. Pardon, pe noua lui insulă. Și pentru că surprizele nu se termină aici, dacă intrați în aplicația (alta,da) „Lumea lui Dino” și înscrieți o poză cu cel mic, puteți câștiga premii săptămânale: brânzică delicioasă și chiar o excursie la ZOO în Viena.

În plus, am auzit că Dino vă aşteaptă în fiecare weekend din luna februarie să vă distraţi pe patinoarul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucureşti şi să vă bucuraţi de surprizele Danonino. Iar la radio Itsy Bitsy copiii pot afla lucruri interesante despre animale şi locurile în care acestea trăiesc şi pot intra în concursurile lui Dino pentru a câştiga premii pe loc (altele, da).

Eu zic că nu-i de glumă (chiar dacă Dino e mai glumeț de fel). Dacă aș fi mămică, nu aș pierde vremea și m-aș înscrie cât ai zice Dino de la Danonino în concurs.

danonino

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)