De ce credeți că Danonino l-a transformat pe Dino într-un supererou?

Cei de la Danonino s-au ocupat de un sondaj online în luna septembrie, din care a reieșit că, în România, 7 din 10 părinţi resimt stresul provocat de începerea şcolii de către copii, în timp ce 8 din 10 declară că pentru copilul lor noul an şcolar aduce bucurie şi entuziasm. Cei mai veseli par a fi copiii cu vârsta între 3-6 ani, deşi tot aceştia sunt cei care au nevoie de o perioada minimă de 1-2 săptămâni până la maximum o lună pentru a se acomoda în noul mediu.

Pornind de la aceste informații, au lansat campania „Back to School”, un proiect care își propune să-i ajute pe cei mici și pe cei mari deopotrivă să depășească mai ușor stresul acumulat la început de an școlar. Așa a ajuns Dino să fie supererou. Nu că n-ar fi fost deja:

Ajută-ţi copilul să treacă mai uşor de la perioada de vacanţă la cea de şcoală: dezvoltă-i creativitatea, imaginaţia şi contribuie la dezvoltarea abilităților lingvistice ale micuţului tău cu Danonino. Noua colecţie Danonino vine cu 16 personaje cu care copiii pot crea poveşti ai căror protagonişti sunt chiar ei. Roboţi, cavaleri, astronauţi şi mulţi alţi eroi vin sub formă de tatuaje temporare ce pot fi aplicate pe mâini şi care le vor face joaca celor mici și mai interesantă. De asemenea, sticluțele de Danonino de băut sunt și ele costumate în aceleași personaje.

unnamed (21)

Pentru a vă ajuta şi pe tine şi pe copilul tău să treceţi mai uşor peste tensiunea generată de începerea şcolii şi pentru a te încuraja să susţii autonomia şi dezvoltarea armonioasă a copilului tău, Danonino te invită să participi la concurs: surprinde joaca copilului tău cu tatuajele Dino sau sticluţele Danonino, încarcă filmuleţul pe site-ul povesteameacudino.ro şi primeşti automat o carte digitală personalizată, în care copilul tău este eroul principal. Concursul se desfăşoară până pe 31 octombrie 2015.

Totodată, Danonino te aşteaptă într-o lume fantastică: intră în aplicaţia ,,Aventurile lui Dino” şi lasă-l pe cel mic să exploreze noua insulă a costumelor. În timp ce copilul tău se va distra şi va trăi aventuri incredibile alături de Dino, tu vei putea observa cum, pas cu pas, îşi dezvoltă atenţia, abilitatea de a citi şi calcula, află despre valoarea prieteniei şi devine un omuleţ curajos, urmând sfaturile din poveştile lui Dino.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)