Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Spitalele din România pot beneficia de un training de igienă gratuit

Inițiativa aparține Spitalul Sf. Constantin din Brașov, declarat de către Organizația Mondială a Sănătății ”Cel mai curat spital din Europa” în 2013.

Astfel, spitalul se implică în problema infecțiilor nosocomiale din spitalele românești, prin organizarea unei serii de traininguri gratuite de igienă pentru cadrele medicale din toată ţara.

Cursurile, însoţite de demonstraţii practice, vor fi susţinute de Dr. Andreea Moldovan, medic primar boli infecțioase și coordonator al departamentului de prevenire și control al infecțiilor nosocomiale. Împreună cu personalul medical al spitalului, ea va explica şi exemplifica metodele prin care standardele de igienă din unităţile spitaliceşti pot fi implementate simplu și fără costuri foarte mari.

Spitalele interesate să se înscrie pentru o programare a cursului de igienă în vederea prevenţiei infecţiilor nosocomiale o pot face contactând responsabilii de proiect din cadrul Spitalul Sf. Constantin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.