Innovation Labs revine în forță. V-ați înscris?

Pasionați de tehnologie, uniți-vă pentru că  Innovation Labs 2016 – principalul program de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice din România – revine cu în forță la București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

Innovation Labs este dedicat tinerelor echipe, care au o idee creativă de tehnologie, dornice să trăiască experiența unui start-up tehnic, în ecosistemul românesc de business, alături de mentori de top, antreprenori și specialiști în domeniul tehnologiei. Programul este organizat de Tech Lounge în parteneriat cu Orange, Carrefour și The Romanian-American Foundation.

Tinerii participanți pornesc de la o idee pe care o rafinează treptat și o transformă într-un prototip viabil și persuasiv, cu sprijinul mentorilor. Direcțiile Innovation Labs 2016 sunt: Agricultură, Cyber-Security, Health & Lifestyle și Retail.

Așadar, fără alte introduceri plicticoase, vă prezint structura programului Innovation Labs 2016:

Innovation Labs 2016 va debuta cu Hackathon-ul din București, între 5 – 6 martie 2016, în Universitatea Politehnica din București. Tinerii sunt invitați să se înscrie până pe 3 martie 2016, completând formularul disponibil pe website-ul programului: innovationlabs.ro.

O săptămână mai târziu, între 12 – 13 martie 2016, vor avea loc Hackathoanele din Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara. Perioada de înscriere pentru acestea este până pe 10 martie 2016, iar înscrierile se pot face tot pe innovationlabs.ro.

Hackathon-ul de 24 de ore oferă tinerilor șansa de a-și contura ideile mai clar, a le demonstra în practică și a-i convinge pe cei din jur de potențialul lor. Cele mai bune echipe vor continua în programul de mentorat din martie – mai, întâlnindu-se săptămânal cu specialiști din industria ICT și din ecosistemul antreprenorial pentru a-și rafina prototipul inițial spre un produs viabil cu aplicații directe în piață.

P. S. Echipele își prezintă prototipurile finale pe 24 mai la Demo Day, în fața potențialilor investitori, parteneri și mass media.

innovation labs

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)