HOSPICE Casa Speranței a strâns 54.000 de euro la Maratonul din Los Angeles

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Profit de această ocazie pentru a felicita simpatica echipă HOSPICE Casa Speranței pentru participarea la Maratonul din LA, dar și pentru cauza pe care au dus-o peste hotare și, mai mult de-atât, o susțin cu cei 54000 de euro strânși prin donații.

14 alergători ai HOSPICE Casa Speranței au trecut duminică linia de sosire a Maratonului din Los Angeles, într-una dintre cele mai mari curse de acest tip din lume, numărându-se printre cei peste 25.000 de maratoniști care au participat la eveniment. A fost prima dată când o echipă de alergători pentru o cauză caritabilă din România a fost acceptată ca partener oficial la un maraton din Statele Unite ale Americii. Echipa a beneficiat de susținerea Kaufland România, un partener strategic al HOSPICE Casa Speranței.

Participarea echipei HOSPICE la Maratonul din Los Angeles a avut drept scop strângerea de fonduri pentru realizarea unui campus socio-medical al HOSPICE Casa Speranței destinat copiilor cu boli rare și limitatoare de viață, precum și familiilor acestora, în localitatea Adunații Copăceni, la 20 de kilometri de Capitală.

Centrul HOSPICE de la Adunații Copăceni este gândit ca un spațiu în care copiii cu boli rare și limitatoare de viață și familiile lor pot găsi refugiu și alinare, pentru o anumită perioada de timp. Clădirile care există pe domeniul de la Adunații Copăceni au intrat într-un proces de renovare și utilare, iar unele dintre ele au fost deja finalizate. Domeniul pe care este amenajat campusul a fost donat fundației de familia Florescu în 2012, iar investiția totală estimată pentru finalizarea centrului este de 1.384.000 de euro.

Echipa HOSPICE a fost formată din Adriana Tabac, George Soare, Andrei Roșu, Sorin Preda, Anca Enache, Andrew Le Poidevin, Daniel Osmanovici, Costinela Drăgan, Artur Gurău, Valeria van Groningen, Laura Damian, Steven van Groningen, Alina Georgescu și Tiberiu Căpudean. Cei 14 au fost primiți cu căldură de comunitatea românească de pe coasta de vest a Americii, iar HOSPICE Casa Speranței plănuiește deja viitoare participări la alte evenimente sportive majore din Statele Unite.

Bravo, fete și băieți! :)

hospice

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)