Primul tablou din camera copilului tău

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Marti, 15 mai 2012, a fost deschisa publicului expozitia „Primul tablou din camera copilului meu”, expozitie organizata de HOSPICE Casa Sperantei in colaborare cu partenerii Roxana Ené si Art Yourself Gallery, cu scopul de a strange fonduri pentru sustinerea ingrijirii copiilor cu boli  incurabile.

Expozitia va fi deschisa in perioada 15 mai – 1 iunie, la sediul Art Yourself Gallery din strada Nicolae Ionescu, nr 11, Bucuresti si poate fi vizitata de marti pana sambata, intre orele 12:00 si 20:00. Obiectivul principal al licitatiei este strangerea de fonduri pentru sustinerea ingrijirii copiilor bolnavi incurabil. In cadrul expozitiei vor fi prezentate lucrari ale artistilor Roxana Ené, Ana Barbu si Naiana Vatafu. Lucrarile vor fi vandute prin licitatie in plic inchis, licitatie care se va desfasura vineri, 1 iunie, orele 19:00.

“Sunt milioane de romani anual care simt efectele si durerea unui diagnostic necrutator in familia lor. Doar in Bucuresti in fiecare an 15,000 de persoane diagnosticate cu o boala incurabila au nevoie de ingrijire paliativa de tip hospice si alte mii, care sufera alaturi de ei, au nevoie de asistenta sociala si psiho-emotionala.

De 20 de ani, HOSPICE Casa Sperantei este solutia la acestă mare nevoie de ingrijire. De 2 decenii, la HOSPICE au fost îngrijiti gratuit peste 12,000 de persoane cu boli incurabile si multe alte mii au beneficiat de servicii de asistenta sociala si psiho-emotionala.”, declara Daniel A. Bujorean, Manager de Comunicare HOSPICE Casa Sperantei.

Pentru acest eveniment, artista Roxana Ené a donat un numar de 30 lucrari, realizate in colaborare cu copiii de la HOSPICE Casa Sperantei, in cadrul unui workshop ce a avut loc in luna martie 2012. In cadrul workshop-ului, cu ajutorul muzicii, a rasului, a pensulelor si culorilor, Roxana a ajutat copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa-si transpuna sentimentele pe hartie. Artista a metamorfozat apoi lucrarile copiilor, adaugand propria imaginatie, dar pastrand in acelasi timp mesajul copiilor.

“Dublandu-si efortul de promovare a artei contemporane cu unul de sustinere a initiativelor sociale deosebite, galeria Art Yourself se implica, inca de la infiintare, in sprijinirea actiunilor caritabile. La fel cum s-a intamplat si cu alte ocazii, ne aratam si astazi deschisi; de data aceasta pentru a ne alinia eforturilor pe care Hospice Casa Sperantei le face in zona serviciilor gratuite de ingrijire paleativa. Va asteptam asadar, cu drag, in spatiul nostru din Nicolae Ionescu nr. 11, spatiu pe care l-am pus cu inima deschisa la dispozitia echipei minunate care s-a ocupat de organizarea expozitiei pe care va invitam sa o parcurgeti.” Dragos Farmazon, Director Art Yourself.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)