Legea defăimării a fost menționată de 9469x în perioada 9-11 februarie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Având în vedere cele aproximativ 9500 de mențiuni (în doar 3 zile!) ale legii cu pricina, tind să cred că știți deja că furia colectivă, amestecată cu revolta în necunoștință de cauză, amestecată cu revolta în cunoștință de cauză față de revolta în necunoștință de cauză și valul de păreri pro și contra PSD, România și legi, a pornit la fluierul lui Liviu Dragnea, lider PSD.

mediaTRUST prezintă prin frumosul raport de mai jos vizibilitatea în online a cuvintelor „Legea defăimării”, ca să înțelegem cu toții mai bine interesul acordat acestui subiect. De mine, de tine, de jurnaliști, de bloggeri, de persoane publice și așa mai departe:

Raportul  a  luat  în  calcul  rezultatele monitorizării peste 2500 de surse de ştiri online, peste 30.000 de blog-uri si forum-uri la care se adaugă conturile publice ale utilizatorilor români de Facebook, Twitter, Google+ si Youtube, în perioada 9 – 11 februarie 2016.

Legea defăimării Legea defăimării

Și dacă vă aflați în tabăra celor care nu s-au lămurit încă dacă îi enervează sau nu Legea Defăimării, recomandarea mea sinceră este să citiți dragilor, să citiți.

De exemplu, cei de la Active Watch explică punct cu punct inițiativa legislativă a lui Dragnea. Pe Adevărul găsiți deja zeci de articole despre subiect. Nici site-urile de satiră ca Times New Roman sau Cațavencii nu au neglijat subiectul. Și surse mai  sunt o grămadă. Cât pentru aproape 9500 de mențiuni online. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Legea defăimării a fost menționată de 9469x în perioada 9-11 februarie”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)