Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Legea defăimării a fost menționată de 9469x în perioada 9-11 februarie

Având în vedere cele aproximativ 9500 de mențiuni (în doar 3 zile!) ale legii cu pricina, tind să cred că știți deja că furia colectivă, amestecată cu revolta în necunoștință de cauză, amestecată cu revolta în cunoștință de cauză față de revolta în necunoștință de cauză și valul de păreri pro și contra PSD, România și legi, a pornit la fluierul lui Liviu Dragnea, lider PSD.

mediaTRUST prezintă prin frumosul raport de mai jos vizibilitatea în online a cuvintelor „Legea defăimării”, ca să înțelegem cu toții mai bine interesul acordat acestui subiect. De mine, de tine, de jurnaliști, de bloggeri, de persoane publice și așa mai departe:

Raportul  a  luat  în  calcul  rezultatele monitorizării peste 2500 de surse de ştiri online, peste 30.000 de blog-uri si forum-uri la care se adaugă conturile publice ale utilizatorilor români de Facebook, Twitter, Google+ si Youtube, în perioada 9 – 11 februarie 2016.

Legea defăimării Legea defăimării

Și dacă vă aflați în tabăra celor care nu s-au lămurit încă dacă îi enervează sau nu Legea Defăimării, recomandarea mea sinceră este să citiți dragilor, să citiți.

De exemplu, cei de la Active Watch explică punct cu punct inițiativa legislativă a lui Dragnea. Pe Adevărul găsiți deja zeci de articole despre subiect. Nici site-urile de satiră ca Times New Roman sau Cațavencii nu au neglijat subiectul. Și surse mai  sunt o grămadă. Cât pentru aproape 9500 de mențiuni online. :)

Un comentariu la “Legea defăimării a fost menționată de 9469x în perioada 9-11 februarie

  1. Natural Răspunde

    Cam slaba activitatea pe bloguri pe acest subiect :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.