S-au pus în vânzare abonamente la Padina Fest. Cine spune „Prezent!”?

Padina Fest revine ăn forță și-n 2016 cu muzică bună, activități sportive montane și multă voie bună!

Așadar, munțomani, aventurieri și pasionați de festivaluri, notați data (28-31 iulie) în agende, nu uitați de cort, chitară și chef de distracție că Padina Fest vă așteaptă. Cu:

Ca şi anul trecut, seara de vineri va fi rock: VIŢA DE VIE, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, COMA,E.M.I.L., PIXELS vor fi prezenţi la Padina Fest vineri, 29 iulie 2016.

ŞUIE PAPARUDE (ambasadorii festivalului), GOLAN, GOJIRA & PLANET H, BABA DOCHIA, WE SINGING COLORS, sunt artiştii pe care publicul îi va vedea pe Platoul Padina în seara electro de sâmbătă.

Păstrând tradiţia, Filarmonica Muntenia va susţine un recital-eveniment în cadrul festivalului, duminică dimineaţă. Şi tot păstrând tradiţia, seara de joi va fi rezervată trupelor la început de drum.

9ebf46ca-9d3a-46bd-ad68-a108a0515d42

Abonamentele de festival se pot achiziţiona de pe platformele Eventim, myticket, iabilet.ro, la preţul de 100 lei.  Primele 500 de abonamente se vor putea achiziţiona în regim extra-early-bird la preţul de 60 lei. Alte 1000 de abonamente se vor putea achiziţiona în regim early-bird la preţul de 80 lei. Abonamente se vor putea achiziţiona şi direct de la festival, în limita locurilor disponibile, la preţul de 120 lei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)