Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Trupa clujeană Satellites, formată din 1 om, a scos un clip de foioioioi

Serios, trebuie să fii lovit un pic cu pucul să scoți un clip de ăsta, în care porți un satelit pe cap în timp ce ești urmărit, prin Cluj-Napoca, de niște derbedei (sau ceva) cu glugă :)) Mișto, zic, chiar mișto, nu m-am putut abține să nu salut isprava! Noroc cu vice.com (ocazie cu care aflați că îi citesc pe nermenicii ăștia :D).

Care-i faza cu  Satellites, o trupă formată dintr-un singur om?

Păi cică așa este: trupa este formată din Cosmin Hosz, care la bază este chitarist, după ce colegul său Dorin Marcu, toboșar, a decis că are altă treabă. Așa că, pe cale de consecință, stimabilul Cosmin prestează solo solist. Dar ce bine o face. Ascultați piesa (mă rog, încercați să faceți un pic abstracție de clip :D) ca să vă convingeți. Chiar îmi place stilul așa mai fresh. Deși – deja știți deja, văd că tot dați cu ochiul prin #CatalogulDeAlbume – eu sunt prin altă curte muzicală, vorba vine.

Cum se explică videoclipul?

O să mă ierte stimabilul Marius Ghenț de la vice.com dacă dau cu un pic de copy/paste explicația lui Cosmin. Dar este de mare angajament, deci nu m-am putut abține :))

E un videoclip despre karma: «Am plecat de la versul „All the love that you’re giving comes back around”. E e o continuă urmărire care îți spune să nu te joci cu karma». Acum că știu că mâna destinului e o haită de luptători ninja, o să-mi schimb radical comportamentul. În privința lor s-a sesizat și poliția din Cluj, în prima zi de filmări, când i-au văzut mascați și cățărați pe ziduri. „La început au fost îngrijorați, dar după ce au vorbit cu ei au fost impresionați de ce fac. Le-au zis că s-ar potrivi în forțele speciale SRI”, mi-a explicat Cosmin.

Un comentariu la “Trupa clujeană Satellites, formată din 1 om, a scos un clip de foioioioi

  1. Oana Reply

    Trupa Satellites e formata din 2 oameni: Cosmin – chitara / voce, CHAP – tobe. La aparitia clipului si piesei Make a Move a fost deja si CHAP in trupa.
    Merci,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.