Mă ajutați să fac un material fain despre echipa națională de rugby a României din deplasarea în Spania?

Că sunt lipit ca timbrul de scrisoare de rugby, știți deja. Sunt virusat de acest sport dincolo de orice limită de revenire, ca să zic așa :)) Dar nici că vreau să îmi găsesc leac sau ceva de genul. De ce să fac asta? Doar rugby este cel mai frumos sport din lume, am stabilit deja asta :)

galerie meci canada leicesterÎn weekend o să fiu cu echipa națională de rugby a României în Madrid, unde suntem pregătiți (dap, și noi, suporterii care o să fim acolo :D) să oferim ibericilor o înfrângere frumoasă, în etapa Rugby Europe Championship. Cam cum facem de fiecare dată când jucăm cu ei, desigur, așa că de ce să nu persistăm în această chestiune, nu-i așa? :))

Și, dacă tot fac această deplasare, vreau să fac și un material cu echipa, pe genul Inside the Team. Adică să scriu niște chestiuni mai din bucătăria internă a echipei, de la antrenament, din vestiar, de astea, pe care nu prea le vedeți în mod normal. Pentru că rugbyul se joacă la greu nu doar în meciul oficial, firește. Și pentru că spiritul pe care îl vedem pe teren are de multe ori sursa în ceea ce se întâmplă în afara terenului :)

Cu ce vreau să mă ajutați?

Să îmi ziceți cam ce v-ar interesa să aflați. Cât de concret puteți. Ca să știu cum îmi fac eu planul de bătaie. Ca să iasă un material care să îmi placă mie, dar, și mai important, să vă placă vouă :)

Eu o să încerc să stau cât mai în sufletul echipei, cum ar veni, am promisiuni ferme că nu o să mă bage băieții într-o spontană (parond, ruck :D) dacă ajung prea aproape de ei :))

Cum puteți să mă ajutați?

Să îmi ziceți cam cum vreți să pun problema în comentarii mai jos sau pe mailul cristi.china at gmail.com. Dacă sunteți în Madrid în zilele alea, poate dați o fugă la stadion, ca să fim mai mulți suporteri în zonă. Și, dacă nu o să fiți pe stadion, să vă uitați la meci, sâmbătă, de la 16.00, pe Dolce Sport 2. Dacă nu sunteți abonați, se poate vedea meciul și online, cu plată, doar că trebuie să știți cum să ”navigați” în aplicație, am scris aici un micuțel tutorial :)

#HaiRomania

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Mă ajutați să fac un material fain despre echipa națională de rugby a României din deplasarea în Spania?”

  1. Am avut ocazia să-i vizitez pe băieți la hotel înaintea meciului cu Irlanda de la campionatul mondial. A fost memorabil, cum o să fie și pentru tine. :) Acum că am învățat mai multe în urma cursului de arbitraj nivel 1, m-ar interesa, dacă ai avea acces, cum se desfășoară o ședință tehnică înaintea unui meci. Totuși sunt implicați 15 jucători plus rezerve. Dacă se discută cu fiecare în parte, dacă sunt secunzi care se ocupă de pachetul de înaintare de exemplu și alții de restul echipei. :)

  2. Pingback: Cum a fost deplasarea cu echipa națională de rugby la Madrid - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)