Abonamente pentru români la Exit Magic Adventure (Serbia și Muntenegru)

Exit Festival a primit premiul Best European Summer Music Festival 2016, oferit de portalul de călătorii ”European Best Destinations” în colaborare cu Comisia Europeană. După titlul de Best Major European Festival în 2014, precum și premiul de Best Medium-Sized Festival obținut de Sea Dance, această recunoaștere nu face decât să poziționeze în continuare Exit printre principalele festivaluri ale lumii, evenimente care în 2015 au atras 300.000 de persoane din peste 60 de țări.

exist fest abonamenteCei care vor să se bucure de magia festivalului de la Novi Sad pot achiziționa pachetul la un preț promoțional de 325 de lei, ceea ce presupune un discount de 60% din prețul final. Acesta include un abonament la Exit Festival (Cetatea Petrovara din din Novi Sad, Serbia) și un abonament la Sea Dance Festival (Jaz Beach, Budva, Muntenegru). Abonamentele sunt disponibile special pentru cetățenii români care vor să se bucure de Exit Magic Adventure. Abonamentele cu preț promoțional pentru fiecare festival în parte pot fi achiziționate la prețul de 280 de lei (Exit), respectiv 170 de lei (Sea Dance).

Exit Festival este mult mai mult decât un festival de muzică.  Este mai mult decât un line-up și scene. Exit este alcătuit din oamenii săi – festivalul a fost fondat în anul 2000 ca o mișcare studențească care luptă pentru libertate și democrație în Serbia. A fost primul loc în care tinerii din fosta Iugoslavie s-au adunat, după un deceniu de războaie civile. Acum, unicitatea sa constă în locația sa uimitoare, în diversitatea artistică și în farmecul local.

Exit Festival va avea loc în perioada 7 – 10 iulie 2016 la Cetatea Petrovaradin, urmând ca între 14 și 16 iulie 2016 Exit Magic Adventure să se mute în Muntenegru, pe plaja Jaz Beach a Mării Adriatice, pentru ediția a treia a festivalului Sea Dance.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.