S-a lansat o nouă platformă de recrutare: 1tedjob.com

NOU: precomandă cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și primești și un autograf.

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Platforma 1tedjob.com este dedicată companiilor și candidaților, fiind utilă ambelor categorii:

Practic, orice companie care se înregistrează în platforma 1tedjob.com poate desfășura aici un procent de până la 80% din procesul de recrutare de talente, economisind astfel resursele de timp și financiare pe care le implică o angajare standard. Pe 1tedjob.com, orice business își poate crea un cont de pe care să posteze anunțuri de angajare, poate crea teste specifice pe care potențialii candidați să le susțină pentru a le testa abilitățile, le pot cere acestora să răspundă unui set de întrebări în cadrul unor interviuri video și abia după ce candidații trec de toate aceste etape vor fi chemați la o întâlnire doar cei cu adevărat potriviți pentru poziția pe care doresc să o ocupe.

La polul opus, candidații beneficiază de o platformă în care își pot construi un profil ca la carte, pot susține teste predefinite care îi ajută atât să își adauge certificări în portofoliu, dar îi și ghidează spre acele domenii în care s-ar potrivi, pot urca interviuri filmate cu ei înșiși pentru a-și spori șansele de angajare și multe altele.

Inițiatorul acestei platforme este Radu Stănescu, cu un background în consultanța de business de peste 20 de ani timp în care a colaborat cu mai mult de 50 de businessuri naționale și internaționale și care a construit această soluție de recrutare pe baza problemelor identificate pe parcursul carierei sale ca recruiter și manager.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)