Vă încumetați să participați la Global Entrepreneurship Summit din Silicon Valley?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Global Entrepreneurship Summit (GES) este un eveniment anual, ajuns la ediția numărul 7, care aduce împreună investitori și antreprenori de pe toată planeta. O conferința globală de antreprenoriat, cum ar veni. De ce? E destul de limpede – mai ales pentru cei care fac parte din lumea aceasta, a oamenilor care au ales să își pună de unii singuri afacerea pe picioare – că interacțiunea și feedback-ul venit de la alții, asemeni lor, este extrem de importantă. Ca să nu mai vorbesc de oportunitățile uriașe oferite de acest tip de eveniment.

În ceea ce privește importanța Global Entrepreneurship Summit (în caz de nu ați dedus-o încă) , ei bine, clipul de mai jos ar putea să vă lămurească:

Revenind, Global Entrepreneurship Summit se va întâmpla, așa cum am menționat, în Silicon Valley (California) în perioada 22-24 iunie, și orice antreprenor se poate înscrie chiar aici, până pe 15 februarie.

Ceea ce e interesant la ediția din 2016 a Global Entrepreneurship Summit este că încurajează femeile, tinerii și reprezentanții minorităților să participe la eveniment cu mențiunea că toate costurile vor fi acoperite, bineînțeles, dacă reușesc să treacă de procesul de selecție.

Acestea fiind spuse, vă invit să aruncați un ochi pe ges.org pentru detalii suplimentare și bineînțeles, să vă înscrieți. Dacă vă încumetați. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Vă încumetați să participați la Global Entrepreneurship Summit din Silicon Valley?”

  1. Pingback: TechHub și Google for Entrepreneurs au încheiat un parteneriat global - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)