23.07.2017

Vă încumetați să participați la Global Entrepreneurship Summit din Silicon Valley?

Global Entrepreneurship Summit (GES) este un eveniment anual, ajuns la ediția numărul 7, care aduce împreună investitori și antreprenori de pe toată planeta. O conferința globală de antreprenoriat, cum ar veni. De ce? E destul de limpede – mai ales pentru cei care fac parte din lumea aceasta, a oamenilor care au ales să își pună de unii singuri afacerea pe picioare – că interacțiunea și feedback-ul venit de la alții, asemeni lor, este extrem de importantă. Ca să nu mai vorbesc de oportunitățile uriașe oferite de acest tip de eveniment.

În ceea ce privește importanța Global Entrepreneurship Summit (în caz de nu ați dedus-o încă) , ei bine, clipul de mai jos ar putea să vă lămurească:

Revenind, Global Entrepreneurship Summit se va întâmpla, așa cum am menționat, în Silicon Valley (California) în perioada 22-24 iunie, și orice antreprenor se poate înscrie chiar aici, până pe 15 februarie.

Ceea ce e interesant la ediția din 2016 a Global Entrepreneurship Summit este că încurajează femeile, tinerii și reprezentanții minorităților să participe la eveniment cu mențiunea că toate costurile vor fi acoperite, bineînțeles, dacă reușesc să treacă de procesul de selecție.

Acestea fiind spuse, vă invit să aruncați un ochi pe ges.org pentru detalii suplimentare și bineînțeles, să vă înscrieți. Dacă vă încumetați. :)

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Little People, acești imenși față de care simțim multă, multă, multă prețuire…

The Entrepreneurship Academy, un concept interesant de facultate pentru antreprenori

2 comentarii

 1. sâmbătă, 13 februarie 2016, 16:32

  Oh, un vis :)
  Vin rar, dar când ajung, frunzăresc tot ce se poate pentru că sunt informații pe care nu le găsesc în altă parte. Scurt, la obiect.

  Răspunde
 2. vineri, 19 februarie 2016, 11:47

  […] sau nu, vă enervează sau nu, antreprenoriatul continuă să evolueze, iar cei nebuni și simpatici, care insistă să reușească în viață sau să atingă un anumit […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *