Iată ce companii vor reprezenta România la Mobile World Congress 2016

Mobile World Congress se va desfășura în perioada 22-25 februarie – la Barcelona  – și odată cu acest eveniment începe sezonul lansărilor celor mai importante tehnologii mobile și telefoane inteligente din 2016.

România va fi reprezentată la MWC 2016 de 14 companii care își vor expune produsele și serviciile. Asociația Română pentru Industria Electronică și Software Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri al României, aduce în prim-plan aceste lansări la cel mai important congres destinat telecomunicațiilor și tehnologiilor mobile.

Companiile care vor reprezenta România la Barcelona prin inovațiile și proiectele lor sunt din Braşov (OCRMO Technology, Visual Fan), Bucureşti (Computaris, Simartis Telecom), Cluj (Altom Consulting SRL, Cabrio Investment, Evozon Systems, Softech, Zynk Software), Craiova (IT Six Global Services), Sibiu (Ropardo) şi Timişoara (Eta Automatizări Industriale, Infobest România, M&M Medianet SRL). România este prezentă la MWC pentru al cincilea an consecutiv, ARIES-TM ducând brandurile românești alături de marile companii din domeniu. Produsele și serviciile expuse de România pot fi vizitate la standul 6H40.

fa701222-c152-402f-87dd-1826ab179d06

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)