Ziarul „Adevărul” a început un serial prin care atrage atenția asupra poluării din România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În contexul în care mulți dintre noi ne dăm ecologiști și promovăm grija pentru mediu, cred că e de bun simț să știm informații cât mai multe despre poluarea din propria ogradă, înainte să ne plângem că dispar balenele și că se topește calota glaciară. Nu zic că nu e important să știm informații despre cum, de „buni” ce suntem ca specie, distrugem întreaga planetă, dar haideți să aflăm mai întâi despre distrugerile provocate de noi și de-ai noștri.

Ziarul „Adevărul” a început deja un serial care documentează acest subiect, iar din primul episod, „Otrava din pământul României. Principalele surse de poluare”, sunt disponibile informații despre principalele surse de poluare din România. De exemplu, știați că „miile de fabrici şi uzine, mândria lui Nicolae Ceauşescu, au funcţionat zeci de ani în condiţii care, astăzi, par de neconceput, nerespectând nicio normă privind protecţia mediului înconjurător”?

Dacă aveți sub 20 de ani, probabil habar nu aveați. Dacă sunteți mai în vârstă, probabilitatea să n-aveți habar scade, dar există. Tocmai de-aceea, personal, vă recomand să urmăriți acest serial marca „Adevărul”. Și-i felicit pe cei de la „Adevărul” pentru inițiativă.

poluare
Foto: totb.ro
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ziarul „Adevărul” a început un serial prin care atrage atenția asupra poluării din România”

  1. Pingback: Studenții la geografie și domenii conexe pot accesa Bursa de Excelență Every Can Counts în valoare de 500 de euro - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)