Voi ați folosi o aplicație care vă șterge textul dacă nu continuați să scrieți?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Se numește Flowstate și-i menită să ne ajute să ne concentrăm  pe ceea ce avem de scris și să ne dezvețe de privitul la cățeluși, imagini cu citate și alte distracții de pe tărâmul Internetului. Cam așa:

Untitled

Mno, ca să fiu mai explicită, aplicația îți permite să alegi intervale de timp (între 5 și 180 de minute) în care tu te vei ocupa strict de ceea ce ai de făcut, fără să accesezi alte site-uri și fără să poți edita ceea ce ai scris. Dacă nu reziști tentației și-ți păresești munca, aplicația va sterge tot ce ai lucrat, iar după ce intervalul de timp pe care ți l-ai propus se scurge, poți să editezi textul în voie. Suna distractiv, nu e așa? :))

Acum, lăsând gluma deoparte, pe o scară de -1 la 10, cât de utilă vi se pare aplicația cu pricina? Credeți că avem nevoie de ea cu adevărat?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Voi ați folosi o aplicație care vă șterge textul dacă nu continuați să scrieți?”

  1. E foarte bună dacă scrii texte pentru literatură, sau gânduri, idei și alte cele. Dar pentru un blogger e mai greu, pentru că de multe ori, încerci să te mai documentezi înainte de a scrie ceva.

    Îi dau un 7-8 :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)