#CeVrăjiMaiFacBloggerii catchy.ro o arde cu noapte toridă cu… iubitul tău/soțul tău

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Colega Mihaela de la catchy.ro vine cu o provocare… provocatoare. Care se numește “Make this night a date night”. Și care înseamnă cam ce vedeți în titlu: doamnelor și domnișoarelor, aveți ocazia să oferiți colegului de cameră – ca să o zic mai de la peluză :D – o noapte de aia gen foioioioioi.

Scenariul pe care se va scrie această ispravă este cam așa (și aici mi-am permis să citez exact, ca să nu avem discuții, cum ar veni):

Vei fi pregătită pentru întâlnire – se ocupă DOUGLAS să strălucești. Apoi, vei fi preluată de un automobilPORSCHE – elegant ca-n filmele bune, și condusă la cel mai bun hotel de lux din România – GRAND HOTEL CONTINENTAL. Iar de aici încolo începe basmul. Gastronomie fină, servicii fără cusur, răsfăț pentru doi la EDEN SPA, cadouri de la DOUGLAS (foto), gift card-uri pentru trei lecții de dans la studioul ARTHUR MURRAY și flori de la FLORIA în cameră. Și mai garantăm un lucru: miezul nopții nu va fi ora la care să se spargă vraja. Din toate astea, imaginația voastră ar trebui să facă minuni.

Acestea fiind spuse, doamnelor și domnișoarelor, vă urez spor la lucru. Sau ceva de genul :)) Găsiți ce aveți de făcut pe blogul colegei. Distracție plăcută!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)