#CeVrăjiMaiFacBloggerii catchy.ro o arde cu noapte toridă cu… iubitul tău/soțul tău

Colega Mihaela de la catchy.ro vine cu o provocare… provocatoare. Care se numește “Make this night a date night”. Și care înseamnă cam ce vedeți în titlu: doamnelor și domnișoarelor, aveți ocazia să oferiți colegului de cameră – ca să o zic mai de la peluză :D – o noapte de aia gen foioioioioi.

Scenariul pe care se va scrie această ispravă este cam așa (și aici mi-am permis să citez exact, ca să nu avem discuții, cum ar veni):

Vei fi pregătită pentru întâlnire – se ocupă DOUGLAS să strălucești. Apoi, vei fi preluată de un automobilPORSCHE – elegant ca-n filmele bune, și condusă la cel mai bun hotel de lux din România – GRAND HOTEL CONTINENTAL. Iar de aici încolo începe basmul. Gastronomie fină, servicii fără cusur, răsfăț pentru doi la EDEN SPA, cadouri de la DOUGLAS (foto), gift card-uri pentru trei lecții de dans la studioul ARTHUR MURRAY și flori de la FLORIA în cameră. Și mai garantăm un lucru: miezul nopții nu va fi ora la care să se spargă vraja. Din toate astea, imaginația voastră ar trebui să facă minuni.

Acestea fiind spuse, doamnelor și domnișoarelor, vă urez spor la lucru. Sau ceva de genul :)) Găsiți ce aveți de făcut pe blogul colegei. Distracție plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.