Invitație pentru ONG la un curs introductiv gratuit despre Office 365 si SharePoint

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Asociatia TechSoup Romania organizeaza un curs introductiv despre Office 365 si SharePoint pentru ONG-uri, in cadrul Scolii Digitale pentru ONG-uri.

Workshopul va avea loc in Bucuresti, luni, pe 8 februarie 2016, incepand cu ora 10:00. Trainerul acestui workshop va fi Viorel Tudor, IT Specialist, la Crucea Rosie Romana.

Ce vei invata la curs?

SharePoint Online – este un serviciu de tip cloud, oferit de Microsoft, pentru toate organizatiile, indiferent de marimea lor. SharePoint poate fi folosit pentru a crea site-uri interne, pentru a stoca, organiza sau partaja informatii, indiferent de locatie sau dispozitiv. Este un instrument util mai ales daca lucrezi in mai multe programe, in acelasi timp, cu echipe si informatii diferite.

In cadrul acestui curs vei invata cum poti accesa programul Office 365 pentru ONG-uri, ce este SharePoint-ul si cum il poti folosi in organizatia ta non-profit pentru a lucra mai eficient.

Cine poate participa la workshop?

Acest curs se adreseaza responsabililor IT din organizatiile non-profit sau persoanelor care pot lua decizii privind tehnologia folosita in organizatia lor. Cursul va dura 3-4 ore si participarea la acest curs este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Via Romania Pozitiva.

curs introductiv Office 365
curs introductiv Office 365
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)