Invitație pentru ONG la un curs introductiv gratuit despre Office 365 si SharePoint

Asociatia TechSoup Romania organizeaza un curs introductiv despre Office 365 si SharePoint pentru ONG-uri, in cadrul Scolii Digitale pentru ONG-uri.

Workshopul va avea loc in Bucuresti, luni, pe 8 februarie 2016, incepand cu ora 10:00. Trainerul acestui workshop va fi Viorel Tudor, IT Specialist, la Crucea Rosie Romana.

Ce vei invata la curs?

SharePoint Online – este un serviciu de tip cloud, oferit de Microsoft, pentru toate organizatiile, indiferent de marimea lor. SharePoint poate fi folosit pentru a crea site-uri interne, pentru a stoca, organiza sau partaja informatii, indiferent de locatie sau dispozitiv. Este un instrument util mai ales daca lucrezi in mai multe programe, in acelasi timp, cu echipe si informatii diferite.

In cadrul acestui curs vei invata cum poti accesa programul Office 365 pentru ONG-uri, ce este SharePoint-ul si cum il poti folosi in organizatia ta non-profit pentru a lucra mai eficient.

Cine poate participa la workshop?

Acest curs se adreseaza responsabililor IT din organizatiile non-profit sau persoanelor care pot lua decizii privind tehnologia folosita in organizatia lor. Cursul va dura 3-4 ore si participarea la acest curs este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Via Romania Pozitiva.

curs introductiv Office 365

curs introductiv Office 365

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.