Am dat un interviu pentru Capitala Copiilor :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mi-a plăcut interviul pe care l-am dat pentru Capitala Copiilor. Pentru că am vorbit despre calitatea mea de părinte. Și nu o zic așa doar ca să o zic faza cu calitatea. Căci cred cu tărie că sunt un tătic, dacă nu foarte bun, măcar good enough :)

Vă recomand să citiți interviul integral. Eu doar vă dau fragmentul meu favorit din ce am zis. Cum ar veni, mă citez singur :))

Te-a schimbat experiența de tătic?

Practic, diferența dintre cum eram înainte de a avea copii și cum sunt acum este ca diferența dintre a face duș îmbrăcat sau a face duș dezbrăcat :)) Adică, dacă ne raportăm la modul în care înțeleg viața, pe vremuri eram în duș îmbrăcat, adică mă udam la greu, dar nu prea mă spălam. După copii, ehe, dintr-o dată totul a căpătat mai mult sens, mai multă direcție, mai multă calitate, mai mult din toate :) Deci, da, m-a schimbat enorm experiența de a fi tată.

capitala copiilor

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)