Știți care este cel mai complex fashion blog de la noi din țară?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu o cunosc pe colega Laura Călin. Cum nu cunosc vreo 87.46% din bloggerițele de fashion. Căci – vă prindeți instant dacă mă vedeți – legătura mea cu fashionul este echivalentă cu legătura dintre un asteroid pitic, ce trece în viteză pe lângă Jupiter; adică existăm împreună în univers, dar nu avem treabă unii cu alții. De aceea, zic, îmi declin competența în a judeca ce face stimabila Laura ca bloggeriță de fashion, nu mă bag, îi las pe alții să judece.

Sursa foto: lauracalin.ro - asa cum se vede in sliderul de pe homepage
Sursa foto: lauracalin.ro – asa cum se vede in sliderul de pe homepage

Dar la ce mă pricep cât de cât este partea de comunicare. Să îi zicem așa, generic, să nu ne încurcăm în termeni savanți. Ei bine, când citesc un comunicat de presă care se termină cu – și citez exact – ”Www.lauracalin.ro este cel mai complex fashion blog de la noi din tara pe care regasiti o multime de informatii cu privire la schimbarile care au loc in domeniul modei”, ceva îmi dă cu virgulă. Cum, de altfel, întreg comunicatul dă cu virgulă.

A comunica un blog printr-un comunicat de presă este o contradicție în termeni. Ok, nu e chiar așa, dar am forțat un pic ideea. Și am forțat-o pentru că noțiunea conceptuală de blog și noțiunea conceptuală de comunicat de presă nu se pupă de nici o culoare în acest caz (am stabilit deja, să promovezi un blog printr-un comunicat). Este, dacă vreți, ca o bloggeriță de fashion care vine în șlapi din Dragonul Roșu la un eveniment monden. Este un statement, fără îndoială, dar oare ce ai vrut să demonstrezi cu asta?

Dar să lăsăm parte cu pupatul dintre blog și comunicat. Și să ne concentrăm un pic pe exprimare. Căci ”cel mai complex fashion blog de la noi din tara” este – cum să îi zic io așa mai lejereau – cel puțin ridicător de sprânceana. Nu o să dau contra-exemple ca să nu ziceți că sunt pe o mână moleculară cu niște fabuloase gen Ana are mere (#ifyoucatchmydrift). Așa că nu o să zic nimic. Dar vă las pe voi să judecați dacă afirmația din comunicat are sau nu acoperire.

Acestea fiind spuse, mai trebuie să spun ceva :)) Chiar nu am nimic de împărțit cu stimabila Laura Călin. Nu o cunosc, acum am auzit pentru prima dată de ea. Poate că m-aș înțelege bine de tot la o bere cu ea. Sau nu. Deci, bref, nu am nimic cu persoana ei. Eu m-am legat (dacă sunt răutăcios, să îmi ziceți) de modul în care își comunică blogul. Și, desigur, mergem pe varianta îndreptării păcătosului, nu a pedepsirii lui :D

PS Aveți răbdare când dați click pe blogul Laurei. Se mișcă tare greu. Probabil pentru că este cel mai complex blog. Ok, ăsta a fost un #răutăcism :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Știți care este cel mai complex fashion blog de la noi din țară?”

  1. Are picioare frumoase fata asta, sa fie sanatoasa. Si te rog si cu alte fabulozitati care azi prezinta Chanel si maine vezi magiun de prune printre revistele Vogue. Fara suparare, la noi nu prea vad blog de fashion in adevaratul sens al cuvantului. Atata vreme cat amestecam gemuri, iaurturi, reclama la emag si chiloti expusi, nu stiu unde e fashion, Pana la urma tot maestrul Maurice Munteanu are cel mai tare blog de stil si fashion, chiar daca el nu prea apare acolo pozat in outfit-uri si nu se expune pe el. Cand intri pe blogul ala, ti se dau niste bobarnace cu tinta. Celelalte bloguri, scuza-ma, dar le cititi voi barbatii ca sa va uitati la poze. Si sa nu imi pomenesti acum si vreo contesa, ca te trimit sa ii cauti arborele genealogic in padure…. Ce bine ca mai scrii si de astea :). Sa vad cand zici ceva de fetele de pe beauty :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)