Proaspăt lansată: MICHELIN Pilot Sport4, ranforsată cu fibre de aramidă

Michelin lanseaza in Romania noua generatie de anvelope pentru berline si masini sportive care ofera echilibrul perfect intre placere si siguranta in timpul condusului. Noua anvelopa de vara MICHELIN Pilot Sport4 este conceputa sa raspunda asteptarilor exigente ale clientilor care nu sunt dispusi sa faca niciun fel de compromis si care isi doresc sa se bucure de experienta sofatului, in conditii de manevrabilitate si control excelente.

MICHELIN Pilot Sport4 este o anvelopa de top in ceea ce priveste manevrabilitatea si siguranta pentru aceasta clasa, datorita tehnologiilor inovatoare dezvoltate pentru sporturile cu motor.

Inovațiile noii anvelope MICHELIN Pilot Sport4:

Precizie, control și reactivitatea excelente
– Tehnologie „Dynamic Response” printr-o centură hibridă, ranforsată cu fibre de aramidă și nylon, care transmite instantaneu şi precis informaţiile de la volan la şosea.
– Profil ultra reactiv ce se adaptează permanent la şosea şi asigură o amprentă la sol optimizată.

Nivel ridicat de siguranță pe suprafețe umede
– Amestec nou de compuși folosit la banda de rulare, care include elastomeri funcţionali și siliciu, care asigură aderenţă şi frânare optime. Acest nou amestec îmbunătăţeşte totodată longevitatea anvelopelor și eficiența consumului de carburant.
– Canale longitudinale late şi adânci pentru o eliminare eficientă a apei.

Noua anvelopă de vară MICHELIN Pilot Sport4 constituie un exemplu excelent al implementării strategiei MICHELIN Total Performance, care presupune utilizarea de inovaţii și tehnologii avansate pentru optimizarea simultană a mai multor caracteristici de performanţă (de exemplu, manevrabilitatea pentru anvelope sportive). Anvelopa permite maximizarea mai multor caracteristici de performanţă, inclusiv rezistenţa la uzură, tracţiunea și economia de carburant, rezultatul fiind o deplasare în condiții de confort și siguranță.

„Ca majoritatea șoferilor, vă bucurați de plăcerea condusului, iar această plăcere nu trebuie să afecteze nicio altă performanță, indiferent că e vorba de siguranţă sau longevitate! Astfel, noua anvelopă MICHELIN Pilot Sport4, reprezintă o adevărată referință pentru anvelopele de înaltă performanţă pentru vehicule sportive și berline,” afirmă Thierry Chiche, Executive Vice-President Passenger Car and Light Truck Product Line, Michelin.

Inovațiile tehnologice incluse în banda de rulare a noii anvelope constituie rezultatul experienţei Michelin în activitatea competițională, inclusiv Formula E. Această bandă de rulare se adaptează permanent la carosabil, grație interacțiunii dinamice dintre arhitectura anvelopei, profil și materiale, care contribuie la gestionarea optimă a suprafeței de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: