Faină campania „Tu ești Generația A“ endorsată de bloggeri. E cu premii. Dar nu asta mi se pare fain

Îmi place campania „Tu ești Generația A“ a celor de la Samsung (despre lansarea ultimelor modele Galaxy A3 și A5, v-am spus) . Îmi place așa, în felul ei, cum ar veni. Dar îmi place și mai mult pentru că este endorsată, printre alții, de bloggeri. Cum ar putea să nu îmi placă așa ceva, desigur? :D

Care-i ideea campaniei? Pe scurt: se caută proiecte care schimbă România în bine. Sau, cel puțin, așa am înțeles eu că este provocarea campaniei. Și ce provocare frumoasă… Căci se adresează celor care au (sau, mă rog, cred că au…) proiecte care deja fac o diferență, oricât de mică ar fi ea, în rândul celor din jur. Dar – iar asta mi se pare foarte important apropo de perversitatea Like and Share – și celor care știu astfel de proiecte și le-ar putea face cunoscute (este simplu: trageți-i de mânecă pe cei care credeți că se potrivesc profilului campaniei). De aia mi se pare faină. Și de aia o salut.

Campania este și cu premii, adică puteți câștiga un smartphone Samsung Galaxy A5, găsiți pe siteul campaniei ce și cum. Dar mie nu mi se pare că ăsta este marele câștig. Ci faptul că, astfel, aflăm despre proiecte faine, precum Uleiosul.com. Sunt sigur că mai sunt o grămadă de proiecte și de inițiative, despre care, din diverse pricini, nu prea știm. Eu unul aș vrea să aflu despre ele :)

Pe parte de bucurie că această campanie este endorsată de bloggeri, vă recomand să citiți ce au de spus cei care pun umărul la reușita ei. Ca să înțelegeți mai multe despre campanie și, mai ales, ca să vedeți cum văd ei lucrurile despre o Românie mai frumoasă, ca să zic așa. Așa că vă invit să citiți ce au de spus Cristina Bazavan, Simona Tache, Victor Kapra, Răzvan Pascu și Emil Dragotă.

Urez mult succes lucrărilor Generației A! :D

Samsung-GALAXY-A5-2016-950x490

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Faină campania „Tu ești Generația A“ endorsată de bloggeri. E cu premii. Dar nu asta mi se pare fain”

  1. Îl colectează. Foarte bine. Să pună 500 de dolari să treacă mașina de pe benzină/ motorină pe ulei refolosit. să vezi atunci smecherie. Foarte bine că s-au gândit să facă. Aia e, să vedem mai departe ce face cu el.

  2. Super tare initiativa. Sa deie Domnul sa fie cat mai multe si sa se stranga proiecte garla. Eu voi propune vreo 10. Abia asteptam ocazia asta. :)

    Misto Uleiosul! Chiar ma gandeam saptamana trecuta ce fac cu uleiul de la snitelele de soia. L-am „depozitat” momentan intr-un borcan. :)
    O sa scriu si eu pe blog despre el pentru ca mi se pare ca i-ar putea interesa si pe altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.