Dacă nu ați auzit încă de trupa românească Looking for Nothing, ar cam trebui, zic

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Zilele trecute, la birou, Cristi Florea asculta o piesă. Cea de mai jos. Primită de la ceva amic de-al lui sau ceva. Cum mi-a gâdilat corespunzător trompele eustachiene (ia vedeți secțiunea #CatalogulDeAlbume ca să înțelegeți cam pe ce filon muzical bobinez), îl întreb care-i faza. Și îmi dă link înspre clipul de mai jos. Pe care l-am ascultat. Și care mi-a plăcut corespunzător.

Trupe se numește Looking for Nothing și primul single este ”Fly Out”. Nu are rost să intru în analize masive ale piesei sau ceva pentru că puteți decide voi, cu urechile voastre dacă 1. este pe feng shuiul vostru 2. dacă decideți, așa cum am făcut deja eu, să urmăresc pe viitor traseul trupei (care mi se pare că promite corespunzător).

Interesant și logoul trupei, realizat de Cătălin Căldăraru.

looking for nothing

https://youtu.be/0Qd5B9MnjVM

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Dacă nu ați auzit încă de trupa românească Looking for Nothing, ar cam trebui, zic”

  1. Ok, din primele secunde mi-a captivat atentia totala, pana la capat, chiar promite mult trupa asta, mai astept posturi cu melodii / trupe de genu :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)