Au început înscrierile la cea de-a patra editie a competitiei Romanian CSR Awards®

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in cea de-a patra editie a competitiei Romanian CSR Awards®. Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate.

Inscrierile in competitie se pot face incapand de astazi si pana pe 4 martie 2016, prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro Dupa incheierea perioadei de inscriere, in intervalul 7 -21 martie juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Premiile vor fi acordate in cadrul Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc laRomanian CSR Awards-012015 inceputul lunii aprilie 2016.

Mult succes tuturor celor care decid să își înscrie proiectele!

default-logo

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)