Mihai Leu va juca în meciul pentru centura de… leadership. Cu Amalia Sterescu :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mihai Leu, legenda sportului românesc, revine în ring în cadrul unui eveniment în premieră în România. Campionul mondial la box va lua parte la ”Leadership din ring”, un meci al ideilor, al cuvintelor și al poveștilor de viață.

Mihai Leu revine în ring nu alături de un boxer, ci de o altfel de campioană: Amalia Sterescu, un lider format la școala multinaționalelor cu amprentă globală, fost vicepreședinte în lumea corporatistă și actualmente fondator al Public Speaking School, dar și al primului portal destinat comunității de outsourcing din România – Outsourcing Advisors.

În cadrul evenimentului, campionul își va împărtăși experiențele, victoriile și eșecurile sale, iar Amalia Sterescu va transpune povestea acestuia în practica de zi cu zi din mediul de business.

Evenimentul se adresează echipelor dornice să-și atingă și să-și depășească propriile performanțe, profesioniștilor ce-și doresc să înțeleagă secretele unui campion mondial și managerilor ce doresc să afle noi modalități prin care își pot stimula echipele în momente dificile.

Leadership din ring

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)