Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Mihai Leu va juca în meciul pentru centura de… leadership. Cu Amalia Sterescu :D

Mihai Leu, legenda sportului românesc, revine în ring în cadrul unui eveniment în premieră în România. Campionul mondial la box va lua parte la ”Leadership din ring”, un meci al ideilor, al cuvintelor și al poveștilor de viață.

Mihai Leu revine în ring nu alături de un boxer, ci de o altfel de campioană: Amalia Sterescu, un lider format la școala multinaționalelor cu amprentă globală, fost vicepreședinte în lumea corporatistă și actualmente fondator al Public Speaking School, dar și al primului portal destinat comunității de outsourcing din România – Outsourcing Advisors.

În cadrul evenimentului, campionul își va împărtăși experiențele, victoriile și eșecurile sale, iar Amalia Sterescu va transpune povestea acestuia în practica de zi cu zi din mediul de business.

Evenimentul se adresează echipelor dornice să-și atingă și să-și depășească propriile performanțe, profesioniștilor ce-și doresc să înțeleagă secretele unui campion mondial și managerilor ce doresc să afle noi modalități prin care își pot stimula echipele în momente dificile.

Leadership din ring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.