Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Foarte faină The Opera Platform. Puteți vedea înregistrări cu opere celebre, la calitate maximă

Acuma, să nu mă înțelegeți greșit, nu că aș fi fan de operă sau ceva. Adică, mai pe șleau, feng shuiul meu muzicală este pe rock, metal, blues și jazz (ca să le zic așa generic, deși nu prea îmi place mie categorisirea pe genuri), după cum puteți vedea în #CatalogulDeAlbume. Dar, din când în când, mă apucă ontologicul să mă mai uit pe Mezzo, canalul de muzică opțiunea numărul 2 la mine pe tv, după VH1 (am Digi, deci cam de acolo aleg). Și mă coafează ce aud, desigur.

Am dat un ochi pe The Opera Platform și mi-a plăcut ce văd. Adică sunt mai multe opere celebre, la o calitate foarte bună, pe care, când aveți vreme și chef, le puteți savura. Cumva, în sfârșit, văd și eu o manifestare online, ca să îi zic așa, a curentului european de operă, cum ar veni, care îmi place. Și pe care îl salut. Cu mențiunea că platforma aceasta este rezultatul colaborării dintre Opera Europe, care adună 155 de companii de operă pe pe bătrânul continent, și canalul cultural ARTE.

the opera platfomr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.