Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

9 bloggeri de travel străini spun că România este frumoasă. Aș, un moft!

Zilele trecute vă spuneam cât de adorabili sunt cei care văd România într-o singură culoare, alb sau negru, fără să înțeleagă (sau fără să vrea să înțeleagă) faptul că România este o infinitate de griuri, nu doar bicoloră. În special mi se par adorabili cei care se străduie din răspunteri să explice unui străin, care a găsit ceva frumos în România, că este un prost și că nu știe cu adevărat cât de nașpa este țara noastră. Adorabili, vă jur!

Eu, în consecvența mea minimalistă, o să aleg mereu să văd lucrurile frumoase care se întâmplă în România și, ca un corolar (eh, de când așteptam să folosesc acest cuvânt…), vorbele frumoase care se spun despre țara noastră. Call me chinezu.

Salut, din această perspectivă, ce a făcut agenția de turism Rolandia (aud pentru prima dată de ea) cu campania Travel Blogger in Romania. Adică au rugat 9 bloggeri de travel străini să zică niște ceva despre România. Ceea ce ei au făcut. Vă recomand să citiți ce au avut de zis. Și, desigur, să le spuneți că nu e chiar așa. Pentru că, firește, unii dintre voi nu sunt români până la capăt dacă nu vă faceți un pic țara de rahat.

Cu mențiunea că vorbim despre o campanie în curs de desfășurare, deci încă nu puteți citi ce au de spus toți bloggerii, urmează.

Pentru conformitate, cei 9 bloggeri sunt: Cei 9 bloggeri care au raspuns provocarii sunt Justin (The Velvet Rocket), Elena (Imagineth), Kirstie (Venga, Vale, Vamos), Jonny (Don’t stop living), Tim (The World’s Cheapest Destinations), Alyson (World Travel Family), Dalene & Pete (Hecktic Travels), Brenna (This Battered Suitcase) si Lauren (Never Ending Footsteps).

Atâta cât contează, eu spun: Thank you, guys, from the bottom of my Romanian heart!

Travel-Blogger-In-Romania

Un comentariu la “9 bloggeri de travel străini spun că România este frumoasă. Aș, un moft!

  1. Gianina Reply

    Salutare!Eu,una,abia astept sa vad ce scriu cei 9 dar asa ca sa-mi creasca inima de bucurie ca “e cate unii,dom’le tare netoti” care nu stiu ce vorbesc sau ce mananca pentru ca ei n-au iesit niciodata dintre blocurile gri sau dintr-un anumit perimetru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.