Extraordinar ce fotografii realizează Steven Erra, care este aproape orb…

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Steven Erra spune că nu este un fotograf. Pentru că, nu-i așa, nu are cum să fie fotograf din moment ce, din punct de vedere legal, el este orb. Da, orb. Pentru că Steven suferă de tunnel vision (mă iertați, nu știu cum să traduc în română…). Ce înseamnă asta? Vedeți în filmul de mai jos, cum explică Steven. Dar, pe scurt, vă spun eu: vedem foarte puțin și, în câțiva ani, nu o să mai vadă deloc…

Totuși, Steven este fotograf. Indiferent de ce zice el sau de ce zice legea despre el. Uitați-vă la ce fotografii realizează. Și cu ce tehnică. Lăsați faza cu problema lui de sănătate. Care, firește, este fantastică pusă în contextul de fotografie. Dar uitați-vă doar la fotografiile pe care le face Steven, doar la fotografii. Și apoi uitați-vă la filmul de mai jos.

Respect!

Via The Awesomer.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)