Drapelul de luptă al lui Avram Iancu e ca Mama Omida. Sunt mai multe…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pardon my French din titlu, dar zău că m-au buimăcit niște informații contradictorii. Pentru că, după ce am anunțat, pe baza unei informații primite pe mail, că drapelul de luptă al unei legiuni a lui Avram Iancu este scos la licitație, am fost luat un pic la 11 m cum că sunt mincinos și alea, alea și că, de fapt, drapelul de luptă al lui Avram Iancu este bine merci în Complexul Muzeal „Avram Iancu”.

Acuma, dacă ar fi să o zicem pe aia dreptă, eu cu ce am greșit când am anunțat? Maximum ce mă puteți acuza este că nu am făcut cercetarea despre drapel. Dar, dacă aș face astfel de cercetare pentru fiecare informație pe care o primesc, nu aș mai putea să fac ce fac. Nu că este o scuză, desigur, ci doar o explicație. Mai ales că informația de la care am pornit a venit de la o respectabilă casă de licitații, Artmark.

Eu oricum o să mai dau astfel de informații, din surse pe care le consider cel puțin ok. Îmi asum acest risc, dacă vreți. Pentru că, puse cap la cap, faptul că o dată la nuș câte de astfel informații una este suspectă de a nu fi exactă, ca să nu îi zic altfel, este un risc ce merită asumat, raportat la faptul că celelalte informații se confirmă.

Tot legat de drapelul în cauză (adică cel scos la licitație), am primit tot de la Artmark informația că drapelul va fi dus într-un tur prin Ardeal, după programul de mai jos. Și vă întreb, direct: să nu fi dat informația asta?

Programul traseului expozițional este:

  • Luni, 25 ianuarie, Baia Mare, sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 37, program: 10:00 – 16:00
  • Marți, 26 ianuarie, Oradea, sediul Primăriei Municipiului Oradea, Piața Unirii, nr. 1, program: 10:00 – 16:00
  • Miercuri, 27 ianuarie, Arad, Colegiul Național “Moise Nicoară”, Piața Bibici Margareta, nr. 1, program: 10:00 – 18:00
  • Joi, 28 ianuarie, Cluj-Napoca, Clădirea Casino, Parcul Central “Simion Bărnuțiu”, program: 10:00 – 18:00
  • Vineri, 29 ianuarie, Brașov, Muzeul “Casa Mureșenilor”, Piața Sfatului, nr. 25, program: 10:00 – 18:00

Drapel de lupta Avram Iancu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Drapelul de luptă al lui Avram Iancu e ca Mama Omida. Sunt mai multe…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)