Cum ar fi să se joace piesa ta la Teatrul de Comedie? Acum ai șansa asta :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum? Prin concursul COMEDIA ŢINE LA TINEri, proiect iniţiat de Teatrul de Comedie cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti în parteneriat cu Clubul UNESCO Adolescenţii.

Iar dacă te-ai visat regizor în copilărie sau – cine știe? – deja ești, ia uite cum sună propunerea venită chiar de la organizatori:

Dorim promovarea şi susţinerea tinerilor regizori de teatru, iar tinerei generaţii i se acordă astfel şansa să prezinte pe scena unui teatru profesionist proiecte independente.

Ediţiile anterioare au lansat regizori de succes: Vlad Cristache, Alexandru Mîzgăreanu, Eugen Gyemant, Vladimir Anton.

Propunerile trebuie să cuprindă un text de comedie/satiră românească sau universală, care poate fi şi o adaptare sau o dramatizare după un text în proză.

Cele mai bune proiecte premiate la concurs vor intra în producţie  şi vor rămâne în repertoriul Teatrului de Comedie, la Sala Nouă, în stagiunea următoare.

Tinerii regizori până în 35 ani sunt rugaţi să depună la Teatrul de Comedie proiectele până la data de 30 aprilie, urmând ca juriul să nominalizeze proiectele eligibile pentru concurs.

Proiectele propuse vor cuprinde:

  • textul ales;
  • conceptul regizoral;
  • schiţe decor şi costume;
  • distribuţia;
  • CV-ul regizorului;
  • o înregistrare video cu un spectacol/examen realizat anterior (este suficient și un fragment relevant).

   Atenţie! Textele de comedie nu trebuie să conțină limbaj licențios.

Mno, tentant aș zice eu. Aștept cu interes piesa câștigătoare în stagiunea următoare a Teatrului de Comedie. Mă întreb a cui va fi. :D

553888_10150624085992397_1284171802_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)