Din ciclul #CaSăȘtiți, există aplicația „Alege Deștept”

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Primesc un mail de la un anume stimabil, pe numele său de civilie Mihai Zinculescu. Nu îl cunosc. Dar, cum este în febg shuiul meu propriu și personal să anunț chestiuni făcute de români (call me chinezu :D), am zis că nu strică să vă dau ce mi-a trimis despre aplicația ”Alege Deștept”. Poate vă interesează, zic.

Ah, înainte de a vă lăsă să citiți, fac o precizare despre htagul folosit în titlu: casastiti.ro by Cristian Florea :D

Cu toții vrem să facem cele mai bune alegeri. Viața este un lanț de decizii, iar unele dintre acestea sunt foarte importante. Câteodată o astfel de decizie poate să influențeze tot demersul unei afaceri sau chiar viața unui om.

Cel puțin o data în viața suntem puși în situația de a cumpăra o casa, o mașină sau alte bunuri de valoare. Când mergem să cumpărăm o pâine nu stăm prea mult pe gânduri, neavând prea multe criterii. Alegerea unei case implică o analiză mai îndelungată, iar o decizie greșită costă pe măsură.

aplicatia alege desteptPentru rezolvarea problemelor decizionale, am creat aplicația „Alege Deștept”.

„Ce face aceasta aplicație și cum ma poate ajuta?”
Cu „Alege Deștept” trebuie sa știi doar ce vrei să cauți și care-ți sunt criteriile. În urma completării a 4 pași simpli, aplicația va prezenta care este/sunt cele mai bune opțiuni pentru tine. Nimic mai mult.

„Câte astfel de decizii/analize pot sa fac cu aceasta aplicație?”
Nu există limită.

„Este gratuită?”
Nu este gratuită. De ce? Procesarea datelor se face pe un server, iar algoritmii de calcul se îmbunătățesc continuu. În spate trebuie sa existe în permanenta o echipă care să se ocupe de gestionarea și administrarea unei astfel de aplicații. Folosind aceasta aplicație toate deciziile luate trebuie să fie cele mai bune. Nu ne putem „juca” cu așa ceva.

„Este greu de folosit?”
Astfel de analizatoare se folosesc în domeniile industriale dar acelea sunt foarte costisitoare. „Alege Deștept” este prima astfel de aplicație care încearcă să aducă acest sistem și utilizatorilor obișnuiți. La fiecare pas exista un buton de „help” care încearcă sa explice ce se întâmpla la fiecare pas și cu ce trebuie completat. Oricum noi stăm la dispoziția oricui, oferind suport prin E-mail sau chiar telefonic.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)