#CeVrăjiMaiFacBloggerii Alina Manole o arde cu o carte pentru copii

Bre, vezi că Alina Manole nu e bloggeriță”, ați putea zice unii dintre voi, care o știți pe Alina. Au contraire, v-aș răspunde. Alina e bloggeriță. Și atâtea altele :) Cumva, faza asta ilustrează la modul aplicat, cum ar veni, modul în care relaționez eu cu oamenii (de se întreabă lumea cum de cunosc atâta lume și cum de mă înțeleg cu atâta lume): mă uit la partea bună din om și cu aia vorbesc. Încercați și voi să faceți așa ceva. S-ar putea să fiți surprinși :)

Sigur că, în cazul Alinei, vorbim despre mai multe părți bune. Dintre care, cu voia dumneavoastră, eu am ales să interacționez cel mai mult cu două: artista și bloggerița.

Ca artistă, dacă nu ați ajuns niciodată la un concert de-al ei, mare păcat. Sigur, dincolo de faptul că trebuie să vă propuneți să ajungeți, mai există un mic impediment: biletele la spectacolele ei se vând ca berea recea. Sau, mă rog, ca pâinea caldă :)) Așa că eu vă recomand să stați cu ochiul pe ea și să vedeți când mai anunță concerte și să vă luați repede bilet. Să nu ziceți că nu v-am zis. Apropo, sâmbătă ne putem vedea la un mini-concert.

Ca bloggeriță, Alina îmi place foarte mult cu feng shuiul ei. Citiți-i postările și o să vă convingeți. Are acel ceva al ei, greu de explicat, dar de care te lipești ca chinezu de halba de bere. Mă rog, ca timbrul de scrisoare :))

Acum văd că Alina vrea să mă lovească decisiv cu o altă parte bună a ei: cu cea de scriitoare. Căci scoate o carte pentru copii. Hmmm, cam riscantă treaba asta… Pentru că, dacă la alte capitole las de la mine (oameni suntem, vorba aia), când vine vorba despre copii (am trei minunății acasă…), sunt de o intransigență feroce.

Așa că ștacheta este ridicată rău la faza cu cartea, Alina dragă… :) Îmi doresc din tot sufletul, însă, să pot să zic, după ce văd cartea, că și cu partea de scriitoare din tine relaționez, pentru că e bună. În cel mai rău caz – mă știi doar – îți promit o părere sinceră, dacă nu îmi place. Dar și în cel mai bun caz tot părere sinceră îți promit :))

Să fii iubită, așa cum meriți! Cu toți piticii pe care îi ai în dotare :))

alina manole

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “#CeVrăjiMaiFacBloggerii Alina Manole o arde cu o carte pentru copii”

  1. Pingback: Alina Manole are emisiune în fiecare marți la SmartFM - Cristian China Birta

  2. Pingback: Jurnalul cartii mele de povesti – Capitolul 3 - Adalbert e acasa | Alina Manole

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)