Pe 22 ianuarie ne vedem la concert byron unplugged

Deși le tot spun ”ai mei de la byron”, a cam trecut ceva vreme de când nu m-am delectat cu berea, pardon, cu muzica lor live and acoustic. Așă că sunt decis să repar această regretabilă scăpare, drept pentru care pe 22 ianuarie mă înființez la Clubul Țăranului ca să fac fapta. Ceea ce vă doresc și dumneavoastră.

Un mesaj special pentru cei care nu i-au auzit niciodată live: nu fiți fețe palide și puneți-vă pe treabă! :)) Nu o să vă pară rău, o să vedeți. Să nu îmi ziceți mie chinezu dacă nu e așa :D

Biletele se gasesc in reteaua www.iabilet.ro (magazinele SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, automatele Zebra Pay) si costa 35 de lei.

Primul concert byron din 2016 va avea loc vineri, 22 ianuarie, la Clubul Taranului din Bucuresti (strada Monetariei, nr 3), de la 22.00. Trupa a lansat toamna trecuta cel mai recent album al sau- Eternal Return- inregistrat in High Resolution la Windmill Lane, celebrele „studiouri U2” din Dublin si masterizat la studioul Abbey Road din Londra de catre Frank Arkwright (Joy Division, Blur, Arcade Fire, BiffyClyro etc.).

Pentru byron, unplugged-ul e o a doua natura. byron acustic inseamna mult mai mult decat byron „scos din priza” – pe langa orchestratiile deosebite si instrumentatia diversa, este un mod distinct de a privi muzica, cu aceasta ocazie trupa punandu-si compozitiile intr-o cu totul alta lumina.

afis

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)