Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Târg de viniluri în București pe 16 și pe 17 ianuarie

Am o micuță colecție de viniluri, pe care o împrospătez periodic. Par egzamlă, când am fost în Anglia, la Cupa Mondială de Rugby, mi-am luat vreo 15 viniluri, dintre care Pink Floyd – Animals și Metallica – Master of Puppets. Da, știu, sunt un nemernic :))

Mai mult, împreună cu domnu inginer Mihai Stescu, m-am apucat să recondiționez pick-upul Unitra, ăla vechi, dar bun! Și încet, încet o să îmi fac o linie audio pe sistem clasic (dap, inclusiv preamplificator pe lămpi îmi construiește domnul inginer :D), de o să fie de mare, mare angajament :)

Legat de acest subiect, vă raportez că pe 16 și 17 ianuarie, la Expo Bazar Art (de peste drum de BNR, vechiul sediu al Bibliotecii Naționale), are loc un târg de viniluri, cu intrare liberă. Mă rog, organizatorii folosesc termenul vinyluri, dar mie nu îmi place. Consider că deja avem o tradiție în România pe viniluri încât să le zicem pe românește, cum ar veni.

Eu o să fiu plecat din București în acest weekend, așa că zic pas de data asta. Dar cei care ajungeți poate o să îmi spuneți cum a fost și dacă merită să ajung și eu data viitoare.

Apropo, vedeți că există pe facebook un grup foarte interesant de amatori de viniluri :)

Targ-de-Vinyluri-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.