Târg de viniluri în București pe 16 și pe 17 ianuarie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am o micuță colecție de viniluri, pe care o împrospătez periodic. Par egzamlă, când am fost în Anglia, la Cupa Mondială de Rugby, mi-am luat vreo 15 viniluri, dintre care Pink Floyd – Animals și Metallica – Master of Puppets. Da, știu, sunt un nemernic :))

Mai mult, împreună cu domnu inginer Mihai Stescu, m-am apucat să recondiționez pick-upul Unitra, ăla vechi, dar bun! Și încet, încet o să îmi fac o linie audio pe sistem clasic (dap, inclusiv preamplificator pe lămpi îmi construiește domnul inginer :D), de o să fie de mare, mare angajament :)

Legat de acest subiect, vă raportez că pe 16 și 17 ianuarie, la Expo Bazar Art (de peste drum de BNR, vechiul sediu al Bibliotecii Naționale), are loc un târg de viniluri, cu intrare liberă. Mă rog, organizatorii folosesc termenul vinyluri, dar mie nu îmi place. Consider că deja avem o tradiție în România pe viniluri încât să le zicem pe românește, cum ar veni.

Eu o să fiu plecat din București în acest weekend, așa că zic pas de data asta. Dar cei care ajungeți poate o să îmi spuneți cum a fost și dacă merită să ajung și eu data viitoare.

Apropo, vedeți că există pe facebook un grup foarte interesant de amatori de viniluri :)

Targ-de-Vinyluri-1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)