În caz că nu știați, cenaclurile mai există. Mă rog, cel puțin unul…

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Tare îmi place ce face Sorin Tudor (cu echipa, firește) cu WebCultura. Este primul site în preferințele mele pe linia asta culturală, cum ar veni. Intrați și citiți, ca să vă convingeți. Și săîl puneți în feedly sau în bookmark. Merită.

Una din activările pe care le fac este și Cenaclul WebCultura. Am fost și eu prezent o dată la o astfel de ispravă și mi s-a părut interesantă chestiunea. Dar nu atât de interesantă încât să devin fan sau ceva :)) E faza clasică, nu ei sunt de vină, ci ei. Căci am alte priorități în viață, ca să zic așa. Dar pentru cei care sunteți pe felia asta mesajul meu este unul clar: încercați o dată cenaclul, apoi treaba voastră!

Pentru cei mai tineri dintre voi care (poate sunt, ce vă băgați?! :D) nu știu ce înseamnă cenaclu, treaba devine cam așa: se adună o mână de oameni interesați de literatură (termen generic, desigur) și discută despre subiectele în cauză, totul punctat din când în când cu niște lecturi scurte de poezie sau de proză. După care se discută pe ce s-a ascultat, cum ar veni.

Dacă nu ați participat niciodată la așa ceva, merită să mergeți. Este un exercițiu bun pentru voi. Abia după ce comiteți fapta o să înțelegeți ce am vrut să spun cu asta :)

Lectura20-3

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “În caz că nu știați, cenaclurile mai există. Mă rog, cel puțin unul…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)