Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

În caz că nu știați, cenaclurile mai există. Mă rog, cel puțin unul…

Tare îmi place ce face Sorin Tudor (cu echipa, firește) cu WebCultura. Este primul site în preferințele mele pe linia asta culturală, cum ar veni. Intrați și citiți, ca să vă convingeți. Și săîl puneți în feedly sau în bookmark. Merită.

Una din activările pe care le fac este și Cenaclul WebCultura. Am fost și eu prezent o dată la o astfel de ispravă și mi s-a părut interesantă chestiunea. Dar nu atât de interesantă încât să devin fan sau ceva :)) E faza clasică, nu ei sunt de vină, ci ei. Căci am alte priorități în viață, ca să zic așa. Dar pentru cei care sunteți pe felia asta mesajul meu este unul clar: încercați o dată cenaclul, apoi treaba voastră!

Pentru cei mai tineri dintre voi care (poate sunt, ce vă băgați?! :D) nu știu ce înseamnă cenaclu, treaba devine cam așa: se adună o mână de oameni interesați de literatură (termen generic, desigur) și discută despre subiectele în cauză, totul punctat din când în când cu niște lecturi scurte de poezie sau de proză. După care se discută pe ce s-a ascultat, cum ar veni.

Dacă nu ați participat niciodată la așa ceva, merită să mergeți. Este un exercițiu bun pentru voi. Abia după ce comiteți fapta o să înțelegeți ce am vrut să spun cu asta :)

Lectura20-3

2 comentarii la “În caz că nu știați, cenaclurile mai există. Mă rog, cel puțin unul…

  1. TSBogdan Reply

    Habar nu ai cât de multe pot fi! Sunt vreo 2 în Călărași, unde cultura e aproape moartă! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.