Postmodern Jukebox a lansat un nou clip

Din categoria, „Ia uite ce faină-i piesa aceasta și trupa care o cântă!”, vă transmit acum ultimul clip marca Postmodern Jukebox:

Și ca să fie limpede despre ce discutăm aici, la clipul cu pricina au colaborat solista Tara Louie și muzicianul Tim Kubart, nominalizat la Grammy.

Și pentru a fi și mai clar, trebuie să vă spun (dacă nu știați deja, ăf cors) că Postmodern Jukebox , trupa ce stârnește ceva valuri pe YouTube, cântă în premieră la București pe 29 mai 2016, la Sala Palatului. Să nu spuneți că nu v-am dat de veste. Sau ceva.

P. S. Biletele la spectacolul de la Sala Palatului costă 120, 160, 200 și 250 lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă.  Se pot cumpăra online pe eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15. Un spectacol organizat de Events. 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)