Care vă băgați la un curs de inițiere în copywriting și content writing?

Cum proporția celor care o să ajungeți la curs dintre cei care citiți aceste rânduri este una, desigur, mică, hai să încep cu o recomandare extra-curs, cum ar veni: băgați-vă în feedly, în bookmark sau în orice altceva mai folosiți voi ca să citiți internet (ca să o bag așa, hulpav) romaniancopywriter.ro. Eu îl urmăresc de ceva vreme și, fără extaziere sau dat pe spate și alte de astea, dau verdictul că îmi este, măcar din când în când, util. Altfel, firește, nu aș pierde vremea să îl frunzăresc :D

Bun, să trecem la partea cu cursul. Care se numește ”Inițiere în copywriting și content writing”. Și este susținut de Cătălin Ionașcu, cel care are treabă decisivă și cu blogul despre care vă spuneam mai sus. Nu îl cunosc (cred…). Dar asta nu are a face. Căci cu o recomandare pot să vin și dacă nu cunosc omul, nu e că merge doar pe pilăraie la mine :)) Cu mențiunea că, dacă mergeți la curs și nu prestează bine, să nu veniți să îmi scoateți ochii, măh, căci io am vrut să vă fac un bine, nu un rău!

Atât. Vă pupează tata chinezu!

Content-Writing-si-Copywriting-IX-700x352

3 comentarii la “Care vă băgați la un curs de inițiere în copywriting și content writing?

  1. Bobses Reply

    Chiar dacă pare interesant, la curs n-am cum să ajung. Dar îţi mulţumesc pentru sugestia site-ului romaniancopywriter.ro – l-am adăugat în Inoreader.

  2. vio Reply

    eu ma bag..sper sa fie interesant si sa ma “treaca” dincolo de intentia de a scrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.