S-a inaugurat un nou magazin DECATHLON în București

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

S-a inaugurat cel de-al 4-lea magazin DECATHLON din București, în zona comerciala Băneasa, într-o clădire comună cu Mega Image:

Magazinul Decathlon Băneasa s-a lansat ca o investiție strategică ce le propune pasionaților de sport o gamă de articole și echipamente sportive ce se disting prin fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație, dar propun și un stil de viață sportiv. Decathlon atinge astfel o rețea totală de 17 magazine fizice si unul online, în România. Pentru publicul larg, obiectivul comercial din Băneasa a fost deschis la finalul anului trecut, pe data de 29 decembrie.

Noua investiție a retailerului francez oferă peste 5.000 de articole din peste 60 de sporturi, într-un spațiu extins, multifunctional, cu un design contemporan, în linie cu cele mai noi standarde internaționale în domeniul retail-ului sportiv.
Fostul tenismen Ilie Năstase, gimnastul Marian Drăgulescu, atleta Stelei Bianca Răzor (campioană mondială la tineret la proba de 400 metri), precum și căpitanul echipei de handbal masculin CSM București Iulian Stamate, au fost prezenți la inaugurare. Oficialitățile au fost reprezentate de dl. Vasile Moțoc, viceprimarul Sectorului 1.

Într-o atmosferă de sărbătoare, scena a propus spectaculoase show-uri și demonstrații sportive de aikido, bike trial, gimnastică aerobică, balet, Zumba, dans modern și street dance, precum și demonstrații de volei feminin și de handbal masculin oferite de clubul CSM București.

Evenimentul a fost precedat de o conferință de presă susținută de oficialii companiei franceze Eric Mazillier – Country Manager Decathlon România, respectiv Claudiu Fițoiu – Director magazin Decathon Băneasa.

91afc99f-2c88-43b4-ae8d-2906b4f8be4f

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)