De ce am donat 100 de lei pentru superba echipă Hospice, care va alerga la LA Marathon

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Faptul că echipa Hospice va alerga la LA Marathon (adică, tradus, maratonul din Los Angeles) este o știre care, în contextul trist al răspândirii informației din România noastră cea de toate zilele, nu prea contează. Din păcate. Pentru că, după mintea mea atâta câtă este, aceasta este una din știrile care ar trebui să deschidă multe siteuri și care să apară pe prima pagină a multor ziare (din cele puține adevărate câte mai există, desigur). Pentru că, simplu spus, avem niște români absolut grozavi, care au decis să facă un gest superb pentru o organizație care merită tot respectul nostru. Să îmi spuneți voi dacă așa ceva nu este de prima pagină.

Eu am donat 100 de lei pentru un alergător din echipa Hospice. Nu contează pentru care. Pentru că toți sunt impresionanți. Pentru că toți merită respectul nostru. Și, dacă îmi permiteți, recunoștința noastră că, într-un fel pe care doar îl șoptim și pe care nu îl recunoaștem cu glas tare niciodată, ne ispășesc păcatul indiferenței noastre.

Cei din echipa Hospice vor alerga și ca să ne spele nouă din indiferența pe care o practicăm de-a dreptul sălbatic mai tot timpul. Vor alerga pentru a arăta că există printre noi români pentru care ”ceilalți” înseamnă, de fapt, ”noi”. Ei vor alerga pentru a ne face să înțelegem că nu o să reușim niciodată să fim mai mult decât populație, să fim o nație, dacă nu înțelegem conceptul civic (de-a dreptul!) de ”împreună”.

Nu o să vă cer să donați pentru acești superbi oameni. Pentru că cei care vreți și puteți să contribuiți o veți face deja. Iar cei care, din diverse motive, nu puteți contribui cu bani, să știți că ați putea ajuta răspândind informația despre această grozavă echipă, ca să audă cât mai multă lume despre ea. Și să fim cât mai mulți cei care suntem mândri că sunt de-ai noștri. Și că noi suntem de-ai lor.

Tot respectul meu pentru alergătorii din echipa Hospice. Și mulțumiri maxime că existați!

team hospice 1

team hospice 2

team hospice 3

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “De ce am donat 100 de lei pentru superba echipă Hospice, care va alerga la LA Marathon”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)