Cât de faine sunt rafturile astea invizibile pentru cărți…

Cam la trei luni, așa, fac un recensământ al cărților pe care le am în bibliotecă. Pentru că se cam adună. Din două motive mari și late: 1. sunt un cumpărător impulsiv, de moment (impuls care se lasă, în 95% din cazuri cu vreo 4 cărți cumpărate, nu doar 1 cât era impulsul inițial…) 2. primesc foarte multe cărți de la edituri și de la autori (atât de multe încât nu apuc să le citesc pe toate…).

Cu ocazia acestor recensăminte, renunț la multe cărți. La cele pe care le-am citit și care, din diverse motive, nu mi-au spus mare lucru. Dar, oricât de multe aș da, tot îmi rămân în bibliotecă niște sute bune de cărți. Ceea ce constituie o problemă logistică, de depozitare. Dar nu mă plâng, firește. Cum aș putea să mă plâng de așa ceva? :)

Legat de acest subiect oarecum logistic, văd la Liz Moldovan pe blog (e proaspăt lansat blogul, dați-i și voi un mesaj colegei din Kooperativa 2.0 ca să o încurajați să scrie mai des :D) un foarte mișto sistem de rafturi invizibile pentru cărți. Aveți la ea acolo detalii despre cât costă și de unde puteți să le cumpărați, eu doar vă las cu filmulețul de mai jos.

Conceal Shelf from Umbra on Vimeo.

2 comentarii la “Cât de faine sunt rafturile astea invizibile pentru cărți…

  1. Dorel Răspunde

    Îmi voi face pereții ciur, Cristian! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: