Cât de faine sunt rafturile astea invizibile pentru cărți…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cam la trei luni, așa, fac un recensământ al cărților pe care le am în bibliotecă. Pentru că se cam adună. Din două motive mari și late: 1. sunt un cumpărător impulsiv, de moment (impuls care se lasă, în 95% din cazuri cu vreo 4 cărți cumpărate, nu doar 1 cât era impulsul inițial…) 2. primesc foarte multe cărți de la edituri și de la autori (atât de multe încât nu apuc să le citesc pe toate…).

Cu ocazia acestor recensăminte, renunț la multe cărți. La cele pe care le-am citit și care, din diverse motive, nu mi-au spus mare lucru. Dar, oricât de multe aș da, tot îmi rămân în bibliotecă niște sute bune de cărți. Ceea ce constituie o problemă logistică, de depozitare. Dar nu mă plâng, firește. Cum aș putea să mă plâng de așa ceva? :)

Legat de acest subiect oarecum logistic, văd la Liz Moldovan pe blog (e proaspăt lansat blogul, dați-i și voi un mesaj colegei din Kooperativa 2.0 ca să o încurajați să scrie mai des :D) un foarte mișto sistem de rafturi invizibile pentru cărți. Aveți la ea acolo detalii despre cât costă și de unde puteți să le cumpărați, eu doar vă las cu filmulețul de mai jos.

Conceal Shelf from Umbra on Vimeo.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cât de faine sunt rafturile astea invizibile pentru cărți…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)