Cum ar fi dacă n-ar mai fi frig în mașină iarna?

Iarna e unul dintre cele mai nesuferite anotimpuri pentru șoferi, mai ales pentru cei care se aventurează la volan prin Bucureștiul aglomerat, cu locuri de parcare insuficiente și colegi de trafic care nu știu diferența dintre verde și roșu la semafor.

Spuneam de iarnă, când e așa de frig în mașină că îți vine să te duci la muncă pe jos și când stai câte jumătate de oră să dezgheți geamurile înainte de a pleca spre destinație.

Dar dacă problemele acestea ar avea o rezolvare? Ați ghicit, chiar au. Ia fiți atenți aici:

Viper 5906 Responder HD și Viper 5706 Responder LC3 oferă şoferilor mai multă siguranţă şi confort, deoarece transmit permanent informaţii despre starea maşinii şi pornesc motorul vehiculului de la o distanţă de până la 1,6 kilometri.  Astfel, șoferul primește, prin intermediul telecomenzii bidirecționale, informaţii despre temperatura din interiorul mașinii, dar și alerte în cazul în care un senzor declanșează sistemul de securitate și cauza acționării acestuia.

Sistemele Viper asigură pornirea imediată la drum, indiferent de anotimp sau de temperatură. Prin acționarea funcției de pornire a motorului, mașina va fi încălzită, parbrizul şi luneta se vor dezaburi rapid, iar motorul va atinge temperatura optimă de funcționare.

Viper SmartStart sau cum să porneşti motorul maşinii din telefon

8de2d475-f574-42b2-891d-98be28d9eef1

Pentru iubitorii de gadgeturi şi mai ales în cazul celor pentru care distanţa de acţiune de 1,6 km este insuficientă, Directed Electronics a lansat sistemul Viper SmartStart, care permite pornirea motorului din smartphone. Astfel, indiferent de localizare, șoferul se află la doar o atingere distanță de pornirea imediată a motorului și de descuierea ușilor mașinii. Mai mult, acesta va primi informaţii în timp real despre localizarea vehiculului, despre  temperatura la bord şi despre eventualele declanşări ale sistemului de securitate.Viper SmartStart a ajuns deja la versiunea 4.0 şi poate fi folosit inclusiv prin intermediul ceasului inteligent de la Apple.

Cele trei opţiuni inteligente Viper de pornire a motorului de la distanţă vin cu garanţie pe viaţă, aşa că vremea nu va mai fi un impediment atunci când pornești la drum.

da0d815b-af7c-4aed-91bf-0b17fe610002

Foarte faină ideea, băieți! Acum, că am rezolvat-o cu frigul, n-aveți ceva și pentru colegii de trafic nervoși? :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum ar fi dacă n-ar mai fi frig în mașină iarna?”

  1. Pingback: Cum ar fi dacă n-ar mai fi frig în mașină iarna? | Ziarul Profit

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)