Călcatul în căcat sau cum să promovezi așa o agenție?!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă ați strâmbat din nas la cuvântul ”căcat” din titlu, bine, ok, hai să o dau pe englezisme, ca să fie bine, să nu fie rău: o să vorbim despre shit. Care este, pardon my French, căcatul englezesco-americano-colonialist. Și care este, cumva, personajul principal în filmul de mai jos, pe sistem de Step-N-Shit menit a promova agenția Friends\TBWA.

Eu nu o să comentez isprava. Pentru că sunt foarte curios ce părere aveți voi despre acest mod de a pune problema. Cu mențiunea că, dincolo de orice, nu are cum să nu îți placă niște oameni care au gândit un concept așa de îndrăzneț. Nu are cum să nu îți placă, parol. Desigur, una este să apreciezi curajul lor și alta este să nu îți placă punerea în practică a acestui concept, firește.

Deci, păreri?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Călcatul în căcat sau cum să promovezi așa o agenție?!”

   1. 1) indrazneala
    2) ii cunosc pe cei de acolo – lucram cu ei
    3) „out of the box” concept
    4) „regasire” in concept – toti am calcat in „shit” – te invit la mine in cartier – vatra luminoasa

   1. Pentru ca indiferent de task-ul pe care il ai de facut si indiferent de modul in care il faci, intotdeanua se poate si mai bine.
    Spotul imi place, e creativ, putin comic si foarte indraznet. Respect curajul lor ca au avut aceasta idee creativa si curajul ca au si implementat treaba.
    Insa, ma gandesc si la mentalitatile alora de prin afara si ma intreb oare cati business people i-ar alege in urma vizionarii spotului.
    Precizez faptul ca nu-i cunosc pe cei din agentie, dar poate rezolv eu cumva in aceasta vara. :D

 1. Pare să fie mai degrabă o parodie la reclamele care promovează produse, dacă nu de tot rahatul, cel puțin inutile, dar care ambalate frumos… se vînd totuși.

 2. nu știu ce tot spuneți. ideea e foarte tare. are la bază o superstiție românească, transformată într-un produs, vândut în singurul mod prin care se putea vinde un astfel de produs. teleshopping. e revoluționar, noroc instant, calci în caca, merge treaba ca unsă, iar apoi mesajul… știi, n-ar fi mai bine totuși să nu te bazezi pe noroc și să mergi mai sigur cu agenția noastră?

  e funny.

  ce mi-ar fi plăcut mie ar fi fost să fie tot în română. să nu fie așa half-way, gen, spunem „shit” pentru că „căcat” e poate prea vulgar sau știu eu. ar fi fost mai tare să fie mai românesc. (e drept, nu știu nici ce target au ei)

  și spray-ul pentru mâncărimea palmei stângi e mișto.

 3. Dupa ce am vazut trifoiul ala in sigla, cred ca o sa le mearga bine. Si-au pus noroc, ca sa dea noroc.
  Dar, bazandu-ne pe nr de vizualizari, cred ca shitty se intoarce la ei. =)) Si e bine, ca au in portofoliu Pur si Perwoll. Scoate Shitty imediat.

  Cred ca un astfel de video + continut mergea mai bine pentru aia de fac Stand Up. Or vor sa mearga anul asta pe caterinca, ori s-au gandit ca NIMIC. =))

 4. Tocmai ideile astea mai neobișnuite prind bine în primul rând la tineri, iar în al doilea la românii obișnuiți să facă haz de necaz. Iar dacă rămân vreodată fără idei, să apeleze la mine, îi ajut și eu cu câteva! :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)