Ia priviți aici un proiect fotografic fain, realizat de un român

Obișnuiesc să citesc site-uri de prin alte țări. Când vine vorba de divertisment, artă și proiecte interesate, Bored Panda e unul dintre preferatele mele. Iar când găsesc proiecte de-alor noștri sau legate de România, prezentate acolo, vă dați seama că nu pot decât să mă bucur.

Așa am aflat și despre 10/1 al fotografului nostru Bogdan Gîrbovan. Spre rușinea mea, nu auzisem de el până acum, dar știți cum e, mai bine mai târziu, decât niciodată.

Revenind la proiectul fotografic, acesta-i de prin 2008 și a apărut pe Bored Panda, unde am văzut că a primit aprecieri. 10/1 ilustrează diferențele sociale dintre oameni, prin realizarea a 10 fotografii în 10 apartamente dintr-un bloc, după cum puteți observa aici. :D

10-identical-apartments-10-different-lives-documented-by-romanian-artist-5__880
Bogdan Gîrbovan

Acum, nu sunt eu vreo autoritate în domeniu, dar ideea mi se pare deșteaptă și de apreciat. E, dacă vreți, un exemplu de cum poți spune foarte clar niște povești și cum poți transmite niște mesaje, într-un mod pe care îl poate înțelege oricine. Numai aruncați un ochi pe întregul proiect și-o să înțelegeți. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Ia priviți aici un proiect fotografic fain, realizat de un român”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)