România s-a clasat pe locul III la Nordeus Hackathon, la Belgrad

În cazul în care nu știați, Nordeus Hackathon este cel mai mare maraton de dezvoltare de jocuri din S-E Europei, așa că e foarte fain că echipa de gameri din România a reușit să se claseze pe podium. Competiția a avut loc la Belgrad pe 12 decembrie, iar provocarea a fost crearea unui joc în 24 de ore. Românii noștri s-au clasat e un onorabil loc trei, ceea ce pe noi ne bucură foarte tare, desigur.

Competiția a fost câștigată de echipa „Binx” din Croația, care a reușit să creeze cel mai apreciat joc de către juriul competiției: „Don’t be afraid”.

Tema concursului din acest an a fost „Platforma de puzzle”, iar pe locul al doilea s-au clasat cei din echipa „Mechabit” din Marea Britanie. Vești bune sunt şi pentru gamerii români. Echipa care a reprezentat România la cea de-a cincea ediţie a Nordeus Hackathon, unul dintre cele mai dificile concursuri de realizare a unui joc în 24 de ore, s-a clasat pe locul al treilea. Cei patru membri ai echipei „TanK’d” au fost apreciați pentru rapiditate şi creativitate în crearea jocului „Wheely & Screwy”.  În total, la competiție au fost selectate zece echipe din șapte țări europene: Bulgaria, Croația, Grecia, Serbia, Ucraina, Marea Britanie și Romania.

P. S. Felicitări, băieți! :)

4a6d0e9c-b0c9-4da4-9f93-c3a93a691fae

4 comentarii la “România s-a clasat pe locul III la Nordeus Hackathon, la Belgrad

 1. Florin Răspunde

  Ce să înțeleg din articol: că premiul 1 nu s-a acordat, sau câștigătorul este secret ?? :-(

  • Bianca Ceică Răspunde

   Bună, Florin! Poți înțelege că ajutorul de blog de aici (eu) este aiurit. Mulțumesc pentru observație, articolul a fost actualizat. :D

   • Florin Răspunde

    :)
    Este OK acum, în plus am aflat că nu mai trebuie să îmi fie teama: „Don’t be afraid” ! :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: