România s-a clasat pe locul III la Nordeus Hackathon, la Belgrad

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În cazul în care nu știați, Nordeus Hackathon este cel mai mare maraton de dezvoltare de jocuri din S-E Europei, așa că e foarte fain că echipa de gameri din România a reușit să se claseze pe podium. Competiția a avut loc la Belgrad pe 12 decembrie, iar provocarea a fost crearea unui joc în 24 de ore. Românii noștri s-au clasat e un onorabil loc trei, ceea ce pe noi ne bucură foarte tare, desigur.

Competiția a fost câștigată de echipa „Binx” din Croația, care a reușit să creeze cel mai apreciat joc de către juriul competiției: „Don’t be afraid”.

Tema concursului din acest an a fost „Platforma de puzzle”, iar pe locul al doilea s-au clasat cei din echipa „Mechabit” din Marea Britanie. Vești bune sunt şi pentru gamerii români. Echipa care a reprezentat România la cea de-a cincea ediţie a Nordeus Hackathon, unul dintre cele mai dificile concursuri de realizare a unui joc în 24 de ore, s-a clasat pe locul al treilea. Cei patru membri ai echipei „TanK’d” au fost apreciați pentru rapiditate şi creativitate în crearea jocului „Wheely & Screwy”.  În total, la competiție au fost selectate zece echipe din șapte țări europene: Bulgaria, Croația, Grecia, Serbia, Ucraina, Marea Britanie și Romania.

P. S. Felicitări, băieți! :)

4a6d0e9c-b0c9-4da4-9f93-c3a93a691fae

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “România s-a clasat pe locul III la Nordeus Hackathon, la Belgrad”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)