Iată ce proiecte faine expune Samsung la CES 2016

WELT, rink și TipTalk sunt cele trei proiecte marca Creative Lab, pe care Samsung le va expune anul acesta la CES. Și-n cazul în care nu sunteți la curent cu C-Lab, e interesant de știut că acesta este unul dintre programele Samsung de inovație, care îi ajută pe angajați să își dezvolte propriile idei creative de business. Iar în privința ideilor de mai jos, creativitatea chiar e cuvântul cel mai potrivit. Ia aruncați un ochi, că nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. :D

WELT – o variantă discretă de monitorizare a sănătății

WELT este un accesoriu inteligent care arată ca o curea normală, oferindu-le astfel utilizatorilor posibilitatea de a folosi în mod discret senzori inteligenți pentru a-și monitoriza sănătatea. WELT poate înregistra informații despre dimensiunea taliei utilizatorului, obiceiuri alimentare, număr de pași, dar și despre timpul pe care acesta îl petrece așezat. Aceste date sunt direcționate către o aplicație care le analizează și oferă un plan personal de îmbunătățire a sănătății și de control al greutății corporale.

996e9814-d560-4615-ae59-07979e400ea3

rink – realitatea virtuală la un nou nivel prin control manual

rink este un controller manual avansat pentru dispozitive mobile de realitate virtuală care oferă un mod mai intuitiv de a interacționa cu lumea virtuală. Capacitatea de a controla intuitiv un joc sau un alt tip de conținut cu ajutorul mâinilor le oferă utilizatorilor un nou nivel de interacțiune cu realitatea virtuală.

134b8185-38e8-4250-a2cf-7aeb56c091a4

TipTalk – viitorul comunicațiilor

TipTalk este o interfață intuitivă impresionantă care le permite utilizatorilor să asculte sunetele accesoriilor smart, precum Samsung Gear S2, fără a avea nevoie de căști sau de alte dispozitive, prin simpla atingere a urechii cu degetul. Aceasta îmbunătățește totodată claritatea apelurilor, astfel că utilizatorii pot vorbi la telefon chiar și la concerte sau în zone foarte aglomerate, fără a fi nevoie să ridice vocea. TipTalk are forma unei brățări de ceas și îi poate fi adăugată fie un ceas analogic, fie un ceas digital, iar după sincronizarea cu un smartphone, oferă și funcționalitatea Text-to-Speech (TTS).

41464b52-bd73-468e-b253-ee5545255ba5

Aceste proiecte C-Lab vor putea fi testate în Eureka Park, destinație recunoscută pentru start-up-urile prezente la CES, între 6 și 9 ianuarie 2016. Pentru că proiectele sunt încă în faza de dezvoltare, acestea sunt expuse pentru a le analiza potențialul de piață, dar și pentru a aduna feedback de la participanții la CES, astfel încât proiectele să poată fi îmbunătățite.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)