Probabil cel mai bun suc natural din mere de pe la noi: Freshul din Mere de Itești

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am primit la Kooperativa 2.0 doi ”saci” cu suc :)) Vedeți și voi cum arată, de aia le zic așa! În care era Freshul din Mere de Itești. Lasă că ne-am amuzat cum a fost să ne turnăm în pahare din săculețul cu pricina, dar sucul este excepțional. Cumva, de la prima gură, am fost aruncat (știți voi, madelaina lui Proust) în copilărie, când bunica storcea merele proaspăt rase și ne lăsa să bem sucul. Atât de de bun!

Vă recomand, dacă îl vedeți prin magazine, să vă faceți un cadou, așa, de Sărbăutori :D Și să nu îmi ziceți mie chinezu dacă nu o să vă placă :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Probabil cel mai bun suc natural din mere de pe la noi: Freshul din Mere de Itești”

  1. Cristi, să fim serioși acuma, nimic nu e natural, nici măcar mărul din care e făcut sucul. Mai ți tu minte merele alea cu viermi din copilărie? alea erau naturale, acum lumea nu mai știe ce e natural, sunt umflate cu toate prostiile, sunt frumoase și mari, doar atât. Multă sănătate

  2. Domnu’ Cristi, mulţumim frumos pentru aprecieri. Domnu’ Zolty, luaţi-l pe domnu’ Cristi, pe fetele şi pe băieţii de la Kooperativă, şi haideţi la noi la livadă, la Iteşti! Acum e cam….spooky-buhuhu (copacii goi, ceaţa şi umezeala care se lasă de pe Bistriţa), dar de când dau pomii în floare şi până când se termină culesul, livada e o splendoare. Porţile-s deschise! Vă aşteptăm cu drag!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)