Cristina Neagu si Andreea Chitu impart PREMIUL NATIONAL PENTRU SPORT 2015

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a hotarat cu unanimitate de voturi ca PREMIUL NATIONAL PENTRU SPORT 2015 sa fie acordat, la egalitate, sportivelor Andreea Chitu (judo) si Cristina Neagu (handbal).

team romaniaIn conformitate cu prevederile legale aplicabile, “Ministerul Tineretului si Sportului, cu consultarea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, poate acorda anual, in valoare de 30.000 lei, pentru rezultate de exceptie obtinute in anul respectiv, prin ordin al ministrului Tineretului si Sportului, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I”. Intrucat, potrivit legilor in vigoare, nu poate fi acordat decat un singur Premiu, in 2015 acesta va fi impartit de cele doua sportive.

In sedinta Comitetului Executiv (CEx) al COSR de pe 22 decembrie, la care a fost prezenta si Elisabeta Lipa, ministru al Tineretului si Sportului, vicepresedinte al COSR si membru al CEx al COSR, a fost analizata lista cu noua propuneri pe care, alaturi de Andreea Chitu (judo) si Cristina Neagu (handbal), au mai figurat Horia Tecau (tenis), Elizabeta Samara (tenis de masa), Simona Halep (tenis), Ana Maria Popescu (scrima), Marian Dragulescu (gimnastica), Andreea Munteanu (gimnastica), Tiberiu Dolniceanu (scrima).

Membrii CEx ai COSR au tinut seama ca, in 2015, judoka Andreea Chitu a obtinut urmatoarele rezultate in limitele categoriei 52 kg: locul 2 la Campionatul Mondial, locul 1 la Jocurile Europei (JE) si Campionatul European, competitie inclusa in cadrul JE, locul 1 in clasamentul mondial al Federatiei Internationale de Judo si patru turnee internationale castigate, iar handbalista Cristina Neagu, cu echipa nationala a Romaniei, a ocupat locul 3 la Campionatul Mondial (CM), fiind declarata si golgheterul CM, si locul 5 in clasamentul mondial al Federatiei Internationale de Handbal, si a castigat EHF Champions League 2015, cu echipa Budugnost Podgorica.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cristina Neagu si Andreea Chitu impart PREMIUL NATIONAL PENTRU SPORT 2015”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)